Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Notesuri personalizate

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Notesuri personalizate – Notesurile personalizate sunt cea mai buna solutie pentru persoanele care au nevoie de ceva pe care sa scrie, dar care sa fie usor de transportat peste tot. Avand in vedere faptul ca in prezent avem tendinta de a scrie tot mai mult pe laptopuri sau pe telefoane, multi antreprenori se gandesc ca nu mai au nevoie de notesuri personalizate pentru campanii sau ca o campanie care foloseste notesuri personalizate nu va avea succes. Acest lucru este profund gresit din mai multe motive si va oferim toate explicatiile de care aveti nevoie pentru a intelege ca notesurile personalizate sunt foarte importante pentru campaniile publicitare.

Notesuri personalizate – avantaje

In primul rand trebuie sa mentionam faptul ca aceste notesuri personalizate sunt asteptate de fiecare dintre noi. Sunt putine persoane care isi cumpara propriile carnetele si agende pentru ca stiu ca in diverse campanii sunt oferite notesuri si carnetele pe care le pot folosi. Dar sa revenim la subiectul legat de scrisul de mana care ii induce in eroare pe cei mai multi antreprenori. Oamenii inca mai scriu de mana si va oferim cateva exemple elocvente in sensul acesta, despre informatii care sunt scrise de mana de posesorii de bloc notesuri personalizate.

In primul rand exista varianta de a folosi notesuri persoanlizate pentru a trece numere de telefon, adrese de mail si adrese ale unor locatii fizice. De ce facem asta atunci cand avem un telefon care ne poate ajuta sa stocam toate aceste informatii? Motivul este foarte simplu: utilizam notesuri personalizate sau notesuri normale pentru ca tehnologia ne poate lasa oricand in pana atunci cand avem cea mai mare nevoie de ea, ceea ce inseamna ca fie nu vom avea acces la informatii importante si putem rata intalniri sau nu vom mai gasi numere de telefon de care avem nevoie, fie vom pierde aceste informatii de tot atunci cand tehnologia sufera avarii grave.

O alta situatie comuna in care folosim notesuri personalizate apare in momentul in care vrem sa notam o idee importanta. De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii in autobuz si sa fie necesar sa scrii o idee rapid pentru ca tocmai te-ai gandit la ea si iti este teama ca o vei pierde. Aceeasi situatie ca si in cazul numerelor de telefon se poate intampla si cu ideile bune. Fie sunt uitate pentru ca nu au fost trecute nicaieri si ai prea multe pe cap pentru a tine minte tot, fie sunt trecute cu vederea fie telefoanele se strica si ideile se pierd.

 

Tempera - outwards
To Top