Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Notesuri personalizate pret

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Notesuri personalizate pret - Exista mai multe tipuri de notesuri pe care le poti comanda si utiliza si vei descoperi in oferta noastra notesuri:

  • Cu foi veline;
  • Din hartie subtire si neteda, de preferat foarte putin galbuie;
  • Care stau flat in momentul in care sunt deschise;
  • Care au coperti cartonate sau sunt suficient de groase pentru a nu se indoi la colturi atunci cand sunt puse in geanta;
  • Suficient de subitiri in asa fel incat sa nu fie grele insa suficient de groase pentru a nu se termina dupa doar o luna;
  • De dimensiunea A5 sau chiar mai mici. Sunt multe persoane care nu inteleg utilitatea carnetelor foarte mici pentru ca spatiul din ele este limitat insa sunt si persoane care le apreciaza chiar pe cele mici pentru simplul motiv ca pot nota lucruri rapid si nu ocupa spatiu.

Notesuri personalizate pret

Lista de mai sus este doar orientativa si fiecare bloc notes sau carnetel personalizat este unic in felul sau. Poti gasi bloc notesuri cu spira sau cu pagini lipite usor de detasat, si chiar notesuri personalizate cu magnet care se prind rapid si eficient pe suprafetele metalice.

La ce poti folosi notesurile personalizate/

Raspunsul este unul foarte simplu. Poti scrie in ele toate notitele alandala fara sa fie nevoie sa te uiti in urma sau poti detasa pagini pentru a scrie ceva in graba pentru un coleg. Este un mod foarte simplu de a folosi un notes personalizat atunci cand il privesti ca pe un consumabil.

Poti folosi notesul personalizat si ca pe un loc in care iti tii listele cu lucruri pe care trebuie sa le faci. Spre exemplu poti folosi fiecare pagina ca pe lista ta zilnica de lucruri de facut si iti poti scrie datele in susul paginii in timp ce mai jos treci absolut tot ce consideri important si de facut pentru o anumita zi.

Este util pentru ca nu vei depinde de un calendar si daca intr-o zi nu ai nimic de facut nu trebuie neaparat sa scrii. Dezavantajul este ca trebuie sa tii acest notes doar pentru un scop astfel incat sa nu creezi haos in lista cu lucruri de facut.

De asemenea, ai avantajul ca poti sa iti notezi orice, oricand si oricum. In momentul in care ai nevoie de o bucata de hartie pe care sa scrii, un notes personalizat este cea mai buna solutie pentru tine. doar scoti carnetelul din geanta si il folosesti. Daca acesta vine si cu un pix la pachet ai si instrumentul de scris la indemana.

Tempera - outwards
To Top