Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Notes personalizat

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Un notes personalizat este un produs util din mai multe puncte de vedere. Ai o firma si te gandesti sa incepi o campanie de promovare pentru a ajunge mai repede in atentia tuturor. Simti nevoia sa faci ceva suplimentar pentru brandul tau si vrei ca sigla ta sa fie cunoscuta de toata lumea? Tot ce trebuie sa faci este sa alegi sa folosesti un notes personalizat. Avem mai multe modele din care poti alege si ceea ce conteaza de fapt este ca iti oferim doar produse de calitate pe care toti utilizatorii le vor aprecia inca de la prima atingere.

Notes personalizat – sfaturi utile

Poti alege un notes personalizat de cea mai buna calitate pe care sa il multiplici si sa il decorezi cu elementele specifice brandului tau. Ulterior poti determina grupul tinta si poti oferi aceste carnetele. Daca oferi notesuri de dimensiuni mai mari cum sunt cele A4 vei avea mai mult spatiu pe care sa imprimi insa in momentul in care mergi pe variante mai mici spatiul tau este limitat pentru ca nu trebuie sa afectezi cu nimic spatiul util existent.

O recomandare este sa asociezi notesului si un pix sau alt instrument de scris personalizat. In momentul in care vrei sa scrii cel mai rau lucru este sa nu ai cu ce si sa incepi sa cauti prin tot biroul sau toata casa un pix sau un creion pentru a nota ceva. Atunci cand notesul este insotit de pix oferi doua elemente utile dintr-un singur foc iar investitia nu este cu mult mai mare, insa efectul este clar mai bun.

Te intrebi ce poti scrie intr-un notes personalizat? Raspunsul este cel mai simplu posibil. Intr-un astfel de obiect promotional poti scrie orice de la idei simple pe care le schitezi doar si pana la telefoane si adrese de mail sau adrese fizice importante pe care nu trebuie sa le uiti sau sa le pierzi. Un notes este locul ideal in care ar trebui sa treci intalnirile importante sau programul zilnic, pentru ca aceste informatii sa iti fie la indemana in momentul in care ai nevoie de ele. Nu este greu sa tii un notes in geanta si sa il folosesti atunci cand ai nevoie de el.

Avand in vedere toate aceste aspecte, este evident de ce notesurile personalizate sunt cele mai bune idei de produse promotionale: pentru ca sunt utile si devin foarte rapid vizibile.

Tempera - outwards
To Top