Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Notes personalizat ieftin

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Un notes personalizat ieftin nu este un notes de slaba calitate si acest aspect trebuie stabilit inca de la inceput. Tinand cont de faptul ca la Tempera nu vei gasi niciodata produse de slaba calitate indiferent de pretul pe care il au, aici este locul de unde poti incepe cautarea pentru un notes personalizat ieftin.

Daca te intrebi cine mai scrie de mana in prezent si de ce ar fi util un notes personalizat ca obiect promotional iti explicam imediat tot ce poti scrie in el si ceea ce oamenii fac in general cu un notes. Nu tot ce scriem este scris la tastatura si un notes se poate dovedi cea mai buna solutie in momentul in care ai ceva de scris urgent si nu ai pe ce.

Notes personalizat ieftin – utilizari

Iata ce poti scrie intr-un notes personalizat:

Idei rapide

In momentul in care iti vine o idee valoroasa este foarte important sa o notezi undeva altfel se duce si nu iti doresti asta cu siguranta. In momentul in care ai la tine un notes pe care sa scrii doar il vei scoate din geanta sau din rucsac si poti trece rapid tot ce consideri important. Chiar daca scrii doar cateva cuvinte cu siguranta cand citesti din nou iti vei aminti la ce te-ai gandit.

Adrese si numere de telefon

Adresele si numerele de telefon importante trebuie trecute si pe hartie astfel incat atunci cand tehnologia cedeaza in cele mai nepotrivite momente sa le gasesti si in alta parte. Niciodata nu poti sti cand este acel moment in care cardul de la telefon se strica sau chiar telefonul cu totul, cand calculatorul are o problema sau cand hardul se distruge din greseala. Notesul insa va ramane cu tine peste tot ceea ce este foarte important.

Date

Datele pentru intalniri importante trebuie notate undeva altfel  ai toate sansele sa le uiti si nimic nu este mai gresit decat sa intarzii la intalniri. Avand in vedere acest aspect exista varianta in care notezi in telefon insa asta ne duce la punctul anterior. Notand intr-un notes personalizat toate aceste informatii ele sunt in siguranta.

Tempera - outwards
To Top