Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Mese sampling

Tempera - inwards

PENTRU MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Publicitatea este foarte importanta atunci cand doriti sa fiti cunoscuti dar cel mai important este sa alegeti cu atentie metoda potrivita in functie de serviciul sau produsul pe care vreti sa il promovati. Trebuie sa luati in calcul si evenimentul la care veti participa pentru reclama pentru ca in functie de eveniment sunt mai multe produse specifice pentru productia publicitara.

Pentru mai multe informatii accesati paginile tipuri de mese sampling, promovare prin standuri sampling si retailer sampling.

Unul dintre aceste produse este masa sampling sau standul sampling pe care l-at intalnit cu siguranta la diverse evenimente. Va punem la dispozitie mese sampling practice si usor de montat, de demontat sau de transportat. De asemenea, va oferim si alte produse publicitare precum: bannere, casete luminoase, panouri publicitare, placute, indicatoare, copertine personalizate, sigle si litere volumetrice etc.

Mese sampling

Pentru ca utilizam doar echipamente performante produsele noastre au cea mai buna calitate si de aceea va garantam ca veti fi pe deplin multumiti de serviciile oferite de noi. Suntem deschisi la toate sugestiile si specialistii nostri va ofera cele mai bune sugestii pentru a avea un rezultat final satisfacator.

Mesele sampling sunt realizate din carton sau din plastic pentru ca materialele mai usoare permit o mai buna manevrare a acestora. In general greutatea este de maxim 7 kg, dar capacitatea de sustinere pe care o au aceste mese este de pana la 40 kg, in special in cazul meselor din plastic turnat. O alta caracteristica specifica pentru un stand sampling este faptul ca aceste standuri sunt modulare si asamblatul nu va fi o problema.

Cititi si despre Totul despre sampling, ce este samplingul si sfaturi sampling.

In plus, orice stand sampling poate sa fie personalizat. In cazul in care vreti sa aveti un stand foarte atractiv tot ce trebuie sa faceti este sa il decorati cu un autocolant pe care se va afla imaginea si mesajul dorit si astfel, mesajul publicitar va fi transmis.

In general, apeleaza la mese sampling firmele care sunt in campanii de lansare a unor produse noi sau imbunatatire si consumatorii vor avea ocazia sa descopere produsele, si eventual sa le si testeze. Astfel de mese pot fi folosite in activitatea de marketing din centrele comerciale, in magazine si in alte spatii unde sunt consumatori care pot sa fie interesati de aceste servicii de promovare.

Tempera advertising va pune la dispozitie mese sampling la cele mai bune preturi. Acestea sunt fie in sistem modular fie din PVC si sunt compuse dintr-o baza paralelipipedica sau semisferica, si o polita interioara. Partea superioara va fi prevazuta cu un header pentru branding. Mesele sampling sunt pliabile si se pot monta si demonta foarte usor nefiind nevoie de mai multe persoane. Standurile vor fi imprimate cu mesajele si imaginile dorite. Puteti aplica pe o astfel de masa autocolant imprimat prin policromie.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top