Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Oferta mape de prezentare

Tempera - inwards

Mape de prezentare – calea Zen a publicitatii

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Cititi si despre personalizare promotionale.

Echipa Tempera Advertising ofera urmatoarele tipuri de mape de prezentare:

– Mape clasic – impactul propus este atins prin calitatea cartonului si a tiparului, chiar si fara lipsa unor finisaje mai speciale. Pret:  Policromie fata (coperta 1 si 4) : 0,70 eur/bucata + tva si Policromie fata-verso: 1 eur/bucata + tva.

Mape cu buton – pentru situatiile in care e nevoie sa transmiteti un CD sau DVD odata cu mapa de prezentare. Butonul din plastic asigura o manipulare usoara a CD-ului. Preturi:  Policromie fata (coperta 1 si 4) : 0,90 eur/bucata + tva,  Policromie fata-verso: 1,20 eur/bucata + tva,  Plastifiere mata/lucioasa: + 0,45 eur/bucata + tva

Mape cu doua buzunare – solide si incapatoare, acestea asigura in mod normal capacitatea de stocare necesara pentru documentatiile stufoase. Preturi: Policromie fata (coperta 1 si 4) : 0,90 eur/bucata + tva, Policromie fata-verso: 1,20 eur/bucata + tva, Plastifiere mata/lucioasa: + 0,45 eur/bucata + tva.

Mape cu folio – pot fi mate sau lucioase, holograe sau metalizate, iar finisajele cu folio adauga o nota distinctiva oricarei lucrari. Nici mapele de prezentare nu fac exceptie, acest tip de mape fiind cele mai apreciate de catr clienti. Pretul este variabil si porneste de la 1,5 euro.

Mape de prezentare plastifiate lucios – sunt cele mai spectaculoase mape de prezentare, si se remarca imediat prin senzatia de calitate pe care o degaja. Preturile pronesc de la 1,15 euro + TVA.

Mape plastifiate mat – au o prezenta discreta dar cu efect precum si o rezistenta puternica iar plastifierea mata este finisajul ideal. Preturile pornesc de la 1.15 euro+TVA

Mapele serigrafice –  sunt confectionate din carton, au grosimi si texturi speciale sau sunt imprimate cu culori speciale, de exemplu culorii metalice, care nu pot fi obtinute prin print. Preturile incep de la 1 euro +TVA.

Mape speciale –  destinate prezentarilor deosebite, in care aveti nevoie de un produs care imbine utilitatea mapei de prezentare cu promovarea tip brosura sau pliant.  Preturile incep de la 1 Euro +TVA

Cititi si despre mape de prezentare – sfaturi, avantajele mapelor de prezentare si finisarea mapelor de prezentare.

Pentru mai multe informatii click aici.

La fel ca si cartile de vizita, mapele de prezentare sunt solutii foarte bune care au fost, sunt si vor fi mereu de actualitatein orice moment indiferent ce fel de afacere aveti. Mapele de prezentare sunt instrumente de lucru cu clientii ce pot fi utilizate in orice situatie si ajuta foarte mult la promovare si branding.

Mapele de prezentare reflecta profesionalismul si pot sa creasca perceptia asupra produselor pe care o anumiita firma le vinde. Alaturi de cartea de vizita mapa de prezentare este un element ce trebuie sa fie mereu prezent in intalnirea de afaceri, pentru ca pot sa influenteze decizia persoanei cu care va intalniti.

O mapa de prezentare ar trebui sa contina prezentarea serviciilor sau produselor pe care le vindeti. Cel mai mare beneficiu pe care il ofera sta in faptul ca mapa poate contine prezentarea produselor sub forma de fise, astfel incat sa nu fii nevoit sa tiparesti un intreg catalog pentru ofertare. In functie de client se aleg produsele ce pot sa intereseze si puteti prezenta totul in mod personalizat.

Puteti economisi o multime de bani pe care ii dat in mod normal pe tipar si puteti atrage aprecierea clientilor dezvoltand o relatie personala cu acestia.

Mapa de prezentare poate sa contina documente ce pot sa ofere participantilor la un simpozion sau curs sau poate contine diverse documente destinate angajatilor companiei.

Mapele de prezentare sunt solutii elegante comparativ cu clasicele dosare din carton sau plastic si pot fi foarte usor personalizate.

In aceste mape se pot prezenta diverse proiecte la care lucrati, partenerii, serviciile oferite si beneficiile pe care le are o achizitie de la firma pe care o reprezentati.

  • Cu ajutorul unei mape de prezentare:
  • Obtineti un instrument elegant si eficient de promovare a afacerii
  • Oferiti informatii concludente si bine directionate clientilor si partenerilor
  • Aveti un spatiu larg de gazduire a materialelor de prezentare a firmei si pentru informatiile suplimentare
  • Oferiti un puternic impact vizual
  • Obtineti un efect psihologic pozitiv.

Publicitatea este inima comertului. Indiscutabil, iar realizarea unei mape de prezentare profesionale, cu un design special, cu o focusare rapida pe obiectivele si realizarile echipei, va fi instrumentul ideal pentru o strategie de marketing care sa duca la succesele asteptate. Pentru noi, orice mapa de prezentare este un nou inceput, o noua provocare, o experienta complet noua. Fiecare client va fi tratat ca primul client, cu o singura deosebire: anii de experienta isi vor pune amprenta pe rezultatul final. Bineinteles, mapa de prezentare va fi rezultatul unei munci de echipa, in care designerii nostri isi vor da concursul pentru a se mula pe domeniul si ideile clientului. Interactiunea permanenta este cheia succesului in domeniul publicitar. Si, bineinteles, acea scanteie de inspiratie, idee originala de la care se va pleca

Mapele de prezentare sun dosare cu buzunar interior, personalizate conform unei linii de marketing a companiei, in care puteti sa puneti diverse materiale si domcumente pentru clienti si potentialii clienti. Mapele intra in cadegoria de marketing basic si nu trebuie sa lipseasca, in special persoanelor care lucreaza in vanzari.

Daca participati la intalniri de afaceri, conferinte si alte evenimente, puteti face o buna impresie folosind mape de prezentare cu un aspect profesional. La fel de importante sunt si documentele pe care le puneti in aceste mape. In primul rand designul trebuie sa fie in aceeasi linie grafica a celorlalte materiale de marketing pe care le utilizati. Este foarte important sa aveti un aspect profesional, impecabil si daca nu aveti cunostintele necesare in materie de grafica este recomandat sa apelati la profesionisti.

De pe mapa de prezentare nu trebuie sa lipseasca logo-ul companiei, numele si datele de contact. Puteti adauga pe langa acestea orice alte elemente: un titlu, un slogan, imagini sugestive, descrieri sumare, si ar fi bine sa nu puneti foarte mult informatie pentru ca veti avea un aspect incarcat.

Rolul buzunarului este sustinerea documentelor din interior. In functie de nevoi puteti alege mape de prezentare cu unul sau doua buzunare. In buzunar se adauga si suportul de varti de vizita si de CD.

Pentru printarea mapelor de prezentare se utilizeaza un carton lucios sau mat de 300-350 g, care asigura calitatea optima la preturi reduse. Daca bugetul va permite, puteti sa utilizati cartoane reciclate sau cartoane cu finisaje, texturi si culori diferite care sa se potriveasca designului.

Pentru tiparirea mapelor de prezentare aveti la dispozitie doua solutii in functie de buget, cantitate si termen de execute: tipar offset si tipar digital.

Un set de mape de prezentare pot sa influenteze semnificativ imaginea firmei in fata clientilor si potentialilor clienti. Modul in care este prezentata oferta conteaza foarte mult in perceptia pe care o au partenerii de negociere sau clientii. Pentru a transmite informatiile dorite in moduri profesionale va recomandam sa comandati un numar de mape de prezentare. Cu ajutorul unui design original sau sugestiv si a unui print de o calitate foarte buna va oferim cu incredere seturi de mape de prezentare care sa valorifice oferta, documentele prezentate sau contractele.

Va asteptam pentru a porni o frumoasa colaborare! Vom realiza impreuna mape de prezentare in care arta se va imbina cu preceptele marketingului modern, iar elementul uman cu cel rece, calculat al pietei.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top