Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Imprimare serigrafie

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Pentru a vedea oferta noastra de printuri prin serigrafie click aici.

Serigrafia este procedeul de imprimare pentru modele grafice precum: semne, imagini, pe suprafete plane si consta in trecerea cernelurilor special preparate printr-un material numit sita serigrafica sau ecran serigrafic, si tratat astfel incat sa permita depunerea culorii intr-o forma prestabilita, pe suportul amplasat sub ea. Aceasta sita poate fi confectionata din materiale textile sau din materiale solide precum autocolantul, agendele si calendarele, etc.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile ce este serigrafia?, cum se imprima serigrafic si cum se pregatesc machetele.

[Not a valid template]

Imprimare serigrafie

Utilizarea la scara larga a serigrafiei a inceput in anii ’70 datorita dezvoltarii chimiei pigementilor si vopselelor. Serigrafia este utilizata pentru a imprima imagini si modele grafice pe produse: jachete, tricouri, sepci, genti etc. Prin procedeul serigrafic se poate imprima pe o gama vasta de materiale incepand de la hartie si ceramica si terminand cu textile si metale. Ceea ce se va schimba de fiecare data in functie de suportul pe care urmeaza sa se faca imprimarea nu este procesul ci tipul de cerneala utilizata. O regula de baza pentru imprimare serigrafica este ca materialul suport sa fie neted. Mai sunt si alte metode de imprimare, cu sabloane, cu role gravate, prin descarcerare, etc, si acestea depind de tipul de material, de cerneala folosita si de gama de culori.

Avantajele imprimarii prin serigrafie sunt urmatoarele: rezistenta ridicata la frecare, la zgariere si la raze UV si posibilitatea de a imprima inclusiv in serii mici. Pe scara larga aceste sisteme se utlizeaza pentru imprimarea de pixuri, pahare, brichete, jucarii, cani personalizate, carton si hartie, caracase, agende, textile si produse industriale.

Imaginile care sunt realizate prin imprimare serigrafica sunt formate dintr-un numar de puncte corespunzator cu numarul de ochiuri al sitei din care va fi realizata masca. Cele mai fine site folosite in serigrafie au maxim 300 de ochiuri / inch ceea ce face ca rezolutia maxima pe care poate sa o asigure imprimarea prin serigrafie sa fie de aproximativ 300 dpi. Aceasta permite imprimarea unor imagini de o calitate foarte buna dar nu la fel de buna ca cea obtinuta prin imprimare offset, unde rezolutia poate sa ajunga chiar la mai mult de 2400 dpi. Folosirea unor site care au o finete mai mare se limiteaza la dimensiunile particulelor din cerneala folosita care trebui sa treaca prin aceasta sita. Pentru majoritatea aplicatiilor o rezolutie de 300 dpi este suficienta.

Prin comparatie cu alte metode prin care se face imprimarea, prin serigrafie grosimea stratului de vopsea obtinuta este cea mai mare. Acest detaliu poate duce la obtinerea unor efecte ce nu pot fi obtinute prin alte tehnici.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top