Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Imprimare cd si dvd

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Cititi si despre flyere.

Echipa Tempera Advertising ofera urmatoarele servicii de imprimare suporturi optice:

Print si multiplicare CD – de o calitate ireprosabila, si la preturi foarte bune, acestea sunt produse de promovare excelente. CD-ul se personalizeaza usor si se poate achizitiona individual sau cu diverse carcase si coperti realizate la standarde inalte de calitate. Pretului unui CD este de 0.35 euro + TVA

imprimare CD

Print si multiplicare DVD la un pret putin mai mare decat al unui CD, datorita capacitatii de stocare mai mari, pret 0.4 euro + TVA

Mini CD si DVD – din diverse considerente, cum ar fi dimensiunea sau partea estetica, puteti alege mini CD sau DVD, la care echipa noastra ofera aceleasi servicii de calitate.

Mape de prezentare cu CD sau DVD – va puteti folosi de combinatia excelenta intre CD sau DVD si o mapa personalizata. Ofera posibilitatea de a transmite atat date stocate electronic cat si printuri si alte materiale. Pretul unei mape cu CD poate fi 0,8 euro+tva sau 1 euro+tva daca mapa este plastifiata mat sau lucios

Print CD si DVD in tiraje mari – serviciu dedicat campaniilor care au nevoie de distributia unui numar mare de CD-uri sau DVD-uri.

Carcase CD, DVD –  desitnate ambalarii CD-urilor si DVD-urilor personalizate. Pentru aceasta putem oferi carcase slim, clasice sau duble, carcase mini, carcase tip carte de vizita, plicuri din plastic, plicuri din carton policrime sau plicuri din hartie.

Print coperti pentru carcase – putem printa orice tipuri de coperti pentru carcase si putem include coperta de tip brosura, coperti pliate sau alte tipuri de coperti in functie de nevoile clientului.

Servicii finisare CD si DVD – finisarea se poate face prin lacuire pentru a crea un efect de stralucire dar si pentru a proteja printul, butoane de fixare, ambalare sau celofanare.

– Memory stick personalizat – acestea sunt produse care castiga tot mai mult tern in fata altor suporturi de stocare.

Citeste si despre importanta CD-urilor personalizate, sfaturi de imprimare CD si sfaturi depozitare si conservare CD-uri personalizate.

Pentru a vedea oferta noastra de imprimare CD si DVD click aici.

Serviciile de imprimare CD permit personalizarea CD-urilor si DVD-urilor si a carcasei in care vor fi ambalate acestea. CD-urile arata mai profesional cand sunt personalizate si plasate intr-o carcasa tiparita.

Indiferent ca vindeti CD-uri cu diverse tutoriale sau cursuri, sau sunteti o formatie de muzicieni, ori doriti sa distribuiti date sau programe o carcasa speciala si un CD personalizate va pot fi de folos atunci cand doriti sa construit un brand.

Tempera Advertising va ofera imprimare si personalizare CD si DVD incluzand suportul optic, personalizarea lui si ambalarea. Putem realiza suporturi optice de dimensiuni standard si mini.

Atunci cand doriti sa va promovati afacerea aveti la dispozitie foarte multe instrumente pe care le puteti utiliza deci alegerea celei mai bune combinatii nu este foarte usoara. In general sunt alese materiale promotionale conventionale precum brosurile, cataloagele si pliantele.  Este recomandat sa luati in calcul si instrumentele care nu sunt folosite in mod uzual dar care daca se potrivesc campaniei si pot sa ofere impact maxim la costuri reduse, precum CD-urile personalizate.

Pentru CD-uri si DVD-uri se pot realiza coperte cu animatii, imagini din filme de prezentare, sau puteti include oferta de produse si servicii. Discurile nu sunt instrumente pentru marketing utilizate frecvent, dar pot sa fie mijloace bune prin intermediul carora sa va promovati compania si portofoliul. In momentul in care inmanati un CD unui partener acest suport optic ar trebui sa reflecte imaginea companiei si sa denote profesionalism, iar acest lucru inseamna design si imprimare profesionista.

Pentru a obtine un impact maxim ar trebui sa luati in calcul si metodele de ambalare, care ar trebui si ele personalizate. In acest sens sunt posibilitati multiple: carcase normale sau slim carora le puteti adauga coperti, plicuri personalizate pentru ambalarea discurilor, mape cu buzunar si buton pentru CD, etc.

Daca nu aveti cunostinte de design grfaic si marketing va recomandam sa apelati la profesionisti. In final aceste suporturi optice vor ajunge la clieti si la partenerii de afaceri si ar trebui sa contina cat mai multe elemente de brandin precum datele de contact, adresa web, logo, slogan, etc.

In functie de scopul pe care il au suporturile optce puteti sa includeti in design si imagini sugestive cu produse sau in legatura cu serviciile companiei.

Deoarece suprafata CD-ului nu este generoasa va recomandam sa aveti grija sa nu aglomerati prea multe poze si informatii. Tineti cont de faptul ca designul trebuie sa aiba un scop definit iar aspectul trebuie sa fie aerisit. Daca doriti sa furinizati mai multe informatii le puteti pune pe coperta.

Ambalajul ar trebui sa fie o continuare a designului de pe CD. Discul personalizat se poate ambala in carcase clasice si se vor folosi copertile normale. Alte optiuni sunt mapele cu buzunar sau plicurile.

Inca practica, mai ales daca avem in vedere produse office, suporturile de stocare optice, ca DVD-urile sau CD-urile, pot fi, de asemenea, materiale promotionale.

Aflati totul despre prezentarile multimedia pe CD si importanta acestora accesand Imprimare CD-uri multimedia.

Nu doar datorita datelor pe care le contin ci si modului de prezentare. Astfel, daca va ganditi la o imprimare CD sau DVD va putem face o oferta de nerefuzat, pentru a parafraza o celebra replica de film. Pentru citi mai multe despre importanta CD-urilor in relatii publice accesati pagina Impactul CD-urilor in promovare.

Veti putea alege ce anume vreti sa personalizati. Putem realiza coperti de efect, cartonate sau din hartie atasate unui suport de plastic sau se poate inscriptiona chiar discul in sine. Totul se face la cele mai inalte standarde de calitate, cu imprimante dedicate. Stim, este o idee relativ noua si ceva mai neobisnuita, dar daca veti sa surprindeti placut, nu veti rata aceasta ocazie. Echipa Tempera va va consilia pentru a face cele mai inspirate alegeri.

Daca nu doriti sa prelungiti cat mai mult viata CD-urilor v-am pregatit o lista cu sfaturi pentru CD-uri mai rezistente.

Imprimare CD sau DVD – un plus pentru imaginea dumneavoastra! Un element definitoriu pentru urmatoarea campanie de promovare!

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top