Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Flyere pret

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Un fluturas este o modalitate ieftina si extrem de eficienta de a atrage atentia pe o piata foarte ocupata. Cum faci flyerul sa scoata capul din multime? Iata cateva tehnici pe care designerii profesionisti le folosesc pentru a face flyerele sa functioneze perfect.

Flyere pret – sfaturi pentru flyere de succes

  1. Scrieti un titlu

Faceti-l memorabil, neobisnuit sau provocator utilizand cateva cuvinte puternice alese bine. Titlurile populare contin una sau mai multe dintre aceste cuvinte: Usor, Secretele la, Deblocare, In cele din urma, Insider, Timpul Sensibil, Cum, Bonusuri gratuite, Acum puteti, Descoperiti, dovedit.

  1. Utilizati grafice colorate sau clare

O imagine mare va avea un impact mai bun decat multe imagini mai mici. O fotografie sau o ilustratie uimitoare atrage atentia, creeaza o dispozitie si va sustine povestea. Aceasta imagine este “punctul tau focal” si ii va atrage pe cititorii tai. Poti sa achizitionezi de pe Internet imagini ieftine, dar de calitate. Descarcati fotografii individuale sau cumparati un CD cu sute de imagini.

  1. Concentrati-va pe avantajele produsului sau serviciului dvs.

Evitati sa utilizati urmatoarele cuvinte: noi, noi, eu si al nostru. Asigurati-va ca pastrati textul scurt. Unele dintre cele mai puternice cuvinte pe care le puteti folosi sunt: ​​gratuit, salvati, iubiti, noi, rezultate si garantii. Impartiti paragrafele lungi in liste si plasati-le intr-o cutie separata.

  1. Folositi testimoniale convingatoare si studii de caz.

Nimic nu este mai convingator ca o aprobare de la un client fericit, mai ales daca demonstreaza rezultatele pe care le-a avut cu produsul sau serviciul dvs. Asigurati-va ca includeti numele si prenumele, numele companiei si locatia persoanei care furnizeaza avizul.

  1. Organizati-va pagina cu casete, margini si zone de culori contrastante. Nu este nevoie sa completati fluturasul cu text si grafica de perete. Includeti un spatiu alb pentru a face anumite elemente sa iasa in evidenta si pentru a face flyerul usor de citit.
  1. Faceti punctele usor de identificat.

Evidentiati titlurile si subtitrarile cu caractere aldine, dar evitati utilizarea majusculelor inutil deoarece acestea sunt mai greu de citit.

  1. Nu te complica prea mult

Faceti un flyer simplu cu doua tipuri de fonturi si aliniati elementele la o retea. Programele de editare text va pot oferi un ghid de amplasare. Utilizati functia de aliniere pentru a alinia elementele usor. Fiti constienti de marginile de imprimare. Va sugerez sa creati  designul cu margini de 1/2 ” pe toate laturile sau sa adaugati 1/8″ pentru si sa incercati sa faceti trecerea lina spre marginea paginilor.

 

  1. Nu uitati sa corectati.

Rugati pe cineva sa va verifice munca. Verificati informatiile de contact. Cititi de mai multe ori numerele de telefon de pe flyer pentru a va asigura ca acestea sunt corecte si tastati adresa URL a site-ului dvs. web pentru a va asigura ca este corecta.

 

  1. Daca aveti un buget restrans, incercati acest lucru.

Selectati hartie stralucitoare sau unica si imprimati cu cerneala neagra. Utilizati nuante de gri pentru a furniza tonuri si zone de fundal contrastante.

 

  1. Oferiti un discount sau un pret special cu timp limitat.

Proiectati un cupon in partea de jos a flyerului. Asigurati-va ca stabiliti in mod clar termenele si limitele ofertei. Daca este un cupon pentru posta electronica, asigurati-va ca includeti specificatiile de plata pentru zonele pentru completarea informatiilor despre cartile de credit, adresa de corespondenta etc.

 
Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top