Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Cum ne facem brandul cunoscut cu brelocuri

Tempera - inwards

Materialele promotionale sunt elemente importante pentru promovarea unei afaceri motiv pentru care continutul lot trebuie sa fie deosebit si sa se particularizeze prin detalii de esenta in asa fel incat sa obtineti rezultatele dorite si afacerea sa se dezvolte in mod cat mai armonios.

Ce obiecte promotionale puteti personaliza?

Se pot personaliza: instrumentele de scris, pixurile, creioanele, stilourile si markerele, canile, paharele si termosurile, ciocolata si bomboanele, jucariile, calendarele, pungile, mapele, plannerele, insigenele, brelocurile, cupele si medaliile, tricourile, sepcile, jachetele, umbrelele, lanternele, busolele, accesoriile telefonice.

Avantajul obiectelor promotionale sunt de nepretuit. Utilizandu-le in mod bine gandit, brandul castiga o expunere mai buna prin intermediul noilor ambasadori, cei care utilizeaza materiale personalizate. O reclama la TV este trecuta usor cu bederea dar un obiect folosit de o persoana capata o incredere mai mare. Vom lua exemplul unui pix inscriptionat cu numele companiei de telefonie mobila. Prin utilizarea sa zi de zi la scoala, la birou si in orice activitate, ajungeti la un moment dat sa vi se intipareasca in minte chiar involuntar numele marcii.

Promovarea este in prezent cheia succesului in domeniul afacerilor. Promovarea este reprezentarea serviciilor sau produselor intr-o lumina pozitiva in asa fel incat sa fie vandute cat mai repede intr-o cantitate mare.

Tempera - outwards
To Top