Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Ceasuri personalizate

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Deoarece stim ca nu este simplu sa alegeti cadouri deosebite, Tempera Advertising va ajuta sa faceti cadouri speciale si ceasuri personalizate de perete. Ceasurile pot fi personalizate inclusiv cu poze personale.

Pentru asta va recomandam sa alegeti cele mai bune fotografii si sa ni le trimiteti pentru a personaliza ceasul. Cu ajutorul graficienilor din echipa noastra putem prelucra pozele si acestea vor fi imprimate perfect pe ceas.

Ceasuri personalizate

Un ceas personalizat este o idee perfecta pentru un cadou cu fotografia sau numele unei persoane dar si pentru transmiterea unui mesaj publicitar, puteti introduce elementele dorite in imagini speciale si veti realiza astfel un cadou personalizat foarte apreciat.

Pentru ca un obiect promotional sa isi atinga scopul trebuie sa indeplineasca si unele conditii principale: trebuie sa fie util, sa fie de calitate, modul in care este realizata imprimarea obiectului promotional trebuie sa fie de calitate si persoana care primeste obiectul promotional sa il foloseasca o perioada cat mai lunga. Ceasurile de mana indeplinesc aceste conditii.

Distribuirea de ceasuri promotionale implica numeroase avantaje.

Daca ceasul promotional pe care il distribuiti este folositor si durabil, atunci persoanele care il primesc il vor utiliza pentru o perioada indelungata. Aceste persoane pot deveni clientii dumneavoastra in viitor datorita faptului ca vor vedea pe ceas imprimat logo-ul sau datele de contact alte firmei care a distribuit ceasul.

Daca organizati diverse expozitii sau showroom-uri o idee buna este sa oferiti drept materiale promotionale pe langa pliante si alte printuri si ceasuri personalizate. Petru a va asigura ca oamenii vad si produsele puteti oferi materialele promotionale la sfarsitul prezentarii.  In general cand anuntati ca la final urmeaza ca cei care raman sa primeasca ceva, oamenii devin curiosi.

Ceasurile personalizate sunt mai mult decat niste obiecte pe care le folosim pentru a vedea cate ore au mai ramas dintr-o zi.  Ceasurile personalizate se transforma usor in cadouri pentru prieteni, utilizand o fotografie si un design placut. Un ceas are potentialul de a impresiona foarte usor orice partener sau partenera. Avand posibilitatea de a alege dintre mai multe modele si tipuri de ceasuri, puteti alege exact ce credeti ca v-ar putea fi pe plac. Ceasurile personalizate pot sa fie confectionate din mai multe materiale, fiecare avand propriile avantaje si aici putem enumera plasticul, sticla acrilica sau metalul.

Ceasurile personalizate sunt cadouri perfecte deoare se pot pastra pentru o perioada indelungata si vor fi folosite cu drag. De asemenea vor fi cadouri utile si pentru cei care nu au timp sa caute un cadou.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top