Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Carnetele personalizate

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Daca te gandesti sa incepi sa te promovezi cu carnetele personalizate aceasta este cea mai buna solutie pentru tine. Nu implica deloc costuri uriase si iti permit sa te relaxezi in timp ce campania ta de promovare merge de la sine.

Carnetele personalizate – avantaje

Carnetele personalizate ofera mai multe tipuri de formate. Poti apela la coperti cartonate, plastifiate, carnete care au foi detasabile, carnete care au foile lipite, carntele cu arc sau alte tipuri de carnetele cum sunt cele cu magnet ideale pentru a fi utilizate in familie. Daca ai nevoie de un carnetel cu coperti din piele din hartie de cea mai buna calitate atunci poti apela tot la noi pentru ca avem aceste carnetele chiar aici. Poti imprima pe aceaste carnetele orice, de la sigla ta si pana la orice alt tip de lucrare de arta indiferent de ce anume ai nevoie. Producem carnetele care vor indeplini nevoile tale de marketing si care se potrivesc cu bugetul tau. Ele ofera cea mai buna calitate clientilor creativi si singura limita pentru realizare este imaginatia ta.

Daca pana acum nu ai mai folosit carnete personalizate recomandarea noastra este sa ne lasi sa le configuram pentru tine. Iti putem sugera ce ar trebui sa imprimi pe carnetele si ce ar trebui sa lasi deoparte astfel incat carnetelele tale sa arate mereu bine si sa nu fie obositoare. Oricat de calitative ar fi, daca nu lasi loc pe ele pentru ca persoana care le primeste sa poata scrie nu ai rezolvat absolut nimic pentru ca sunt inutilizabile deci nu vor fi folosite iar campania nu isi va indeplini scopurile.

Cu ajutorul carnetelor personalizate iti poti promova afacerea foarte simplu. Indiferent de tipul de afacere pe care il ai, daca acum incepi ceva nou sau daca firma este de mai mult timp pe piata, carnetele personalizate pot fi cea mai buna unealta de promovare pe care o ai la indemana.

Carnetelele personalizate ofera avantaje in primul rand datorita faptului ca pot fi incluse cu usurinta in geanta sau in ghiozdan pentru a fi folosite atunci cand este nevoie de ele. Chiar daca a aparut ideea gresita ca oamenii scriu din ce in ce mai putin si ca totul este acum in laptopuri si pe telefoane mobile, in realitate fiecare dintre noi scriem cate ceva din cand in cand. Este vorba in primul rand despre anumite idei si informatii de care avem nevoie rapid. In momentul in care vorbesti la telefon si vrei sa notrezi ceva iti este mai simplu sa scoti carnetelul si sa scrii decat sa notezi tot pe telefon.

 

Tempera - outwards
To Top