Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Carnetel personalizat ieftin

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Atunci cand spunem carnetel personalizat ieftin nu ne referim la produse de slaba calitate, ci la produse premium cu un pret rezonabil. Atunci cand iti alegi materialele promotionale trebuie sa fii atent la raportul calitate pret. Carnetelele sunt diferite de alte instrumente de marketing pentru ca principala lor functie este cea de a trece dincolo de publicitatea pentru produsele sau serviciile unei afaceri. Pentru ca ele sunt folosite in mod normal de oameni pentur a scrie note sau prescriptii exista o santa mult mai mare ca aceste instrumente sa fie pastrate toate in acelasi loc si sa nu fie aruncate la cosul de gunoi asa cum se intampla cu flyerele care promoveaza vanzarile unei companii in timp limitat odata ce oamenii le primesc.

Carnetel personalizat ieftin – avantaje

Acest lucru inseamna ca abordarea ta fata de marketingul cu note de tipar ar trebui sa fie diferita in asa fel incat sa nu le folosesti pur si simplu pentru a face publicitate brandului tau. Trebuie sa iei in calcul si modul in care omenii vor vedea compania cu ajutorul acestor carnetele personalizate.

Mai jos sunt mai multe sfaturi pentru marketingul cu note de tip notepad care trebuie sa iti ajute marca sa beneficieze de acest tip de material tiparit. Schema de culori, elementele de branding si logoul contribuie totodata si la modul in care oamenii iti percep compania. Prin folosirea acelorasi elemente pe toate instrumentele de marketing puteti sa va consolidati brandul pe piata si va puteti mentine aspectul profesional in conformitate cu afacerea pe care o aveti.

Chiar daca bloc notesurile si carntelele tiparite cu datele de contact si sigla companiei un avantaj major este dat de faptul ca sunt foarte utile, ceea ce conteaza de fapt. Spre exemplu, sunt carnetele pline de umor pe care poti sa scrii sau pe care le poti folosi pentru a te amuza din cand in cand.

Pentru companiile care fac prezentari pentru clienti si dstribuie kituri media fiecaruia se pot include in mapa si carnetele personalizate in interiorul fiecarui kit. In timp ce oamenii primesc in mod normal carti de vizita, pixuri si brosuri sau alte obiecte cum sunt flyerele sau pliantele, bloc notesurile sunt unicele instrumente care iti permit sa scrii lucruri in timpul prezentarilor.

Ce modalitate mai buna poti gasi daca esti proprietar de afaceri si incerci sa te promovezi? Este foarte important sa generezi incredere in brandul tau prin promovarea produselor. In ciuda aparitiei procesoarelor de text existente pe calculatoare, laptopuri si mai nou pe telefoane, poti utiliza in continuare carnetele personalizate pentru a scrie ideile in timp ce esti in miscare.

Astfel poti avea certitudinea ca toate persoanele care intra in contact cu elementele tale de branding vor tine minte sigla ta, pentru ca tocmai i-ai impresionat cu un produs promotional de calitate. Chiar daca vorbim de hartie, cerneala si pixuri, chiar si aici calitatea se vede.

Tempera - outwards
To Top