Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Cani promotionale

Tempera - inwards

Pentru a vedea oferta noastra de cani personalizate click aici.

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Toti folosim cani zilnic, uneori le avem in dulapuri, pe birou sau in bucatarie. Avand in vedere ca acestea sunt obiecte atat de des utilizate si datorita experientei noastre in productia de materiale promotionale, va prezentam cateva idei pentru a putea alege cele mai bune cani personalizate. De la metodele folosite pentru imprimare si branding si pana la modul de a expune logo-ul si sigla in mod optim pe cani, echipa Tempera Advertising  va ofera consultanta si suport in alegerea unor produse care sa se potriveasca perfect campaniei promotionale desfasurate.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile avantaje cani personalizate, personalizare cani si campanii publicitare cu cani personalizate.

[Not a valid template]

Cani promotionale

Sunt mai multe tipuri de cani promotionale. Cele mai populare cani utilizate sunt canile ceramice.  Fiind confectionate din ceramica au o greutate putin mai mare decat alte tipuri de cani  dar datorita designului traditional sunt cele mai rentabile cani ce pot fi utilizate in promovare. De asemenea sunt foarte utile si canile moderne utilizate pentru plimbari in aer liber si diverse calatorii. Acestea sunt confectionate din plastic sau din materiale care conserva temperatura interioara si sunt mai usor de transportat.

Canile promotionale au o zona destul de mare pe care se poate face imprimarea. Tot exteriorul canii in afara de zona in care se afla manerul pot fi personalizate cu informatii de contact, diverse mesaje sau sigla firmei. Stim cu totii ca daca zona de imprimare este mai mare atunci si materialul promotional isi va atinge mai bine scopul.

Deoarece tehnologia de imprimare se dezvolta in mod constant, metodele de imprimare implica o tehnologie care nu va permite stergerea mesajului in urma spalarii. Proprietarii de afaceri sunt atrasi de aceasta metoda de promovare pentru ca au nevoie de printuri de o calitate foarte buna care sa le prezinte produsele si datorita tehnologiilor moderne pot fi imprimate pe cani imagini foarte clare.

Deoarece canile sunt utilizate tot timpul trebuie sa alegeti exact acele cani care se pot preta grupului tinta. De exemplu, daca grupul tinta este format din persoane care isi petrec foarte mult timp la birou atunci canile ar trebui sa fie ceramice si sa aiba un design interesant. In acest mod va asigurati ca persoana care va primi cana o va utiliza la birou si ca mesajul promotional va fi  vazut de mai multe persoane. Cu cat o cana are un design mai special cu atat va fi mai admirata si ori de cate ori o persoana se apropie de cana va  intra automat in contact si cu mesajul promotional.

In schimb, daca grupul tinta este format din persoane care lucreaza in medii dure, la inaltime, in constructii sau sunt persoane care petrec foarte mult timp in miscare este recomandat sa alegeti cani moderne si rezistente si in acest caz canile din ceramica nu se potrivesc. Puteti alege in acest sens cani din plastic sau de tip termos rezistente si cu un aspect metalic pentru cei care lucreaza de exemplu in constructii sau cani din materiale plastice cu imprimeuri interesante si in culori vii pentru cei care isi petrec timpul in miscare sau pentru cei care stau foarte mult timp afara.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top