Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Calendare triptice 2019

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

1Calendarele triptice sunt cele mai des utilizate calendare, in special in birouri, datorita spatiului mare destinat calendarului. Tempera Advertising va poate oferi aceste calendare, integral personalizate pentru compania dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii si modele si preturi  click aici

Calendare triptice 2019

Calendarele se printeaza, indiferent de formate, daca sunt sau nu pliabile, daca sunt tiparite in policromie, pe hartie offset,  etc. Aceste calendare se pot compune dintr-o singura coala, pot fi lipite sau spiralate si pot fi realizate si din mai multe blocuri de file.
Personalizarea se poate face pe coperta, pe suportul de sus, la mijloc sau jos si integral.
Orice calendar triptic personalizat prezinta avantajul de a putea fi utilizat pe o perioada extinsa si de a planifica activitatile in avans pe urmatoarele trei luni.
Un calendar triptic ce contine imagini are 12 file cu imagini inedite si trei luni pe fiecare fila. In majoritatea cazurilor, calendarele triptice se personalizeaza clasic pe coperta spiralata, dar in cazul proiectelor speciale se pot realiza si calendare 100% personalizate.
Devenite traditionale, calendarele, indiferent ca sunt de birou, de perete, triptice, personalizate sau simple sunt cadoul cel mai potrivit. Sunt atat un instrument de promovare pentru organizatie cat si o oportunitate pentru a relua parteneriate, discutii sau de a incepe noi colaborari.
Tempera Advertising, companie specializata in productia de materiale publicitare, va ofera o serie de calendare deosebite. Materialele sunt gandite pentru un public tinta diversificat.

Ritmul universului se concentreaza in cicluri si aceste cicluri ne domina viata. Ritmul inimii, apusul si rasaritul, ciclurile lunii, toate acestea ne reglementeaza vietile si de aici apare si importanta calendarului. Acest instrument ne mapeaza temporal evenimentele repetabile din cadrul unui an.

Calendarele personalizate nu ne ajuta doar sa monitorizam timpul ci pot fi si cadouri universale personalizate care sa impresioneze orice destinatar.

Cadourile sunt esentiale intr-o lume sanatoasa si normala. Indiferent ca vorbim despre cadouri oferite la zile de nastere, la zile onomastice sau in zilele in care schimbruile de cadouri sunt prezente la nivel mondial, acestea reusesc sa genereze zambete si sa fie un liant intre oameni.

Cadourile universale sunt acele cadouri ce pot fi oferite oricand si oricui fara sa va faceti probleme ca pot fi nepotrivite. In aceasta categorie intra canile, magnetii, calendarele personalizate etc. lucrurile pe care le utilizeaza oricine si care pot fi personalizate cu usurinta.

Daca magnetii de frigider si canile se gasesc peste tot, calendarele personalizate sunt mai rare si prin urmare pot sa fie cadourile perfecte pentru orice persoana careia nu mai stiti ce sa ii cumparati. Calendarele personalizate se potrivesc in orice situatie si sunt intotdeauna de actualitate. Daca este un cadou pentru o persoana draga, calendarul poate fi personalizat cu diverse momente din viata voastra sau cu elemente cu o puternica legatura cu voi.

Daca este pentru o persoana de la virou puteti personaliza calendarul cu motive simple care au legatura cu sarbatoarea pentru care oferiti cadoul.

Alt motiv pentru care calendarele personalizate sunt ideale pentru a fi oferite cadou este si faptul ca sunt ieftine. Nu trebuie sa chletuiti foarte mult pentru a face un cadou de efect. Astfel de cadouri pot avea preturi care incep de la cativa lei.

Daca alegeti calendare deosebite acestea vor ramane mereu pe biroul celui care i-au fost oferite. Chiar daca timpul trece si calendarul isi va pierde actualitatea acest lucru nu face decat sa aminteasca persoanei de mometul in care l-a primit si sa isi aminteasca de dumneavoastra.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top