Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Calendare personalizate 2020

Tempera - inwards

Calendare personalizate 2020 MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Calendare personalizate 2020 – Cauti un cadou promotional unic dar util? Oferirea unui calendar personalizat este o modalitate fantastica de te promova si de a te distinge de concurenta. Acestea sunt un instrument de marketing eficient din punct de vedere al costurilor, care poate fi complet personalizat si marcat cu informatiile afacerii tale. Alegeti o tema, prezinta-ti produsele, utilizeaza spatiul publicitar … este o modalitate extrem de utila de a crea un brand puternic.

Calendare personalizate 2020 – avantaje

Iata cele mai mari beneficii ale tiparirii unui calendar de brand pentru afacerea ta:

Calendarele ofera o expunere pe tot parcursul anului – 365 de oportunitati de a avea brand-ul in minte. Atunci cand calendarul  este utilizat zilnic, clientilor li se reaminteste de compania ta in fiecare zi a anului.

Calendare personalizate 2020 – Calendarele sunt functionale

Ele sunt folosite pentru programarea si mentinerea evenimentelor si taskurilor actualizate. Poti nota in calendar orice de la intalnirile de afaceri, zilele de nastere, intalnirile cu clientii, sarbatorile scolare si termenele limita care sunt documentate pe calendare. Ele sunt instrumente foarte utile.

Calendarele sunt un instrument uimitor de branding pentru afacerea ta. Prezenta-ti realizarile, produsele, personalitatea si clientii te vor cunoaste. Daca este bine conceput, imprimat si finisat de calitate, acesta va avea cu adevarat un impact. Utilizati spatiul pentru a incuraja clientii sa achizitioneze servicii sau produse de la firma ta. Poti discuta subtil despre avantajele afacerii tale in paginile calendarului. Utilizeaza spatiul pentru a iti vinde produsele si serviciile.

Calendare personalizate 2020 – utilizare

Calendarele sunt folosite pretutindeni! Birouri, scoli, case … Calendarele sunt placute mai ales cand sunt bine concepute si functionale.

Exista o multitudine de optiuni disponibile – calendare de birou, calendare A4, magneti, anul calendaristic, anul financiar, calanedare unice, calendare de tip cort, calendare cu postere … optiunile sunt nesfarsite.

Calendarele fac un cadou unic iar clientii si potentialii clienti vor aprecia gestul. Calendarele sunt livrate cu usurinta prin posta. Asigura-te ca incepi sa iti creezi calendarul mai devreme, astfel incat sa ai timp suficient pentru a il oferi clientilor inainte de sfarsitul anului.

Calendare personalizate 2020 – avantaje

Printre avantajele calendarelor se numara:

  • Calendarele sunt usor de integrat in orice interior;
  • Ofera suficient spatiu pentru a adauga elementele de branding pe ele;
  • Sunt usor de vazut de toti cei care intra in contact cu ele;
  • Daca sunt produse din materiale de calitate vor atrage atentia in mod pozitiv;
  • In momentul in care sunt folosite pentru promovare, calendarele ofera cel mai mare grad de expunere in functie de locul in care sunt amplasate.
  • Sunt obiecte utile si interesante pe care le poti folosi in planificari.
Tempera - outwards
To Top