Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Calendare personalizate 2020

Tempera - inwards

Calendare personalizate 2020 MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Calendare personalizate 2020 – Chiar daca oamenii considera ca printurile nu sunt utile deoarece au fost inlocuite de aplicatii pe telefon si pe calculator realitatea este diferita cel putin in cazul calendarelor de birou.

Calendare personalizate 2020 – Calendarele tiparite sunt dorite si utilizate

In epoca smartphone-urilor si a aplicatiilor calendar, un calendar de hartie cu sigla ta de brand pe el este inca apreciat de clienti. Potrivit unui studiu recent, calendarele tiparite sunt in aproape 80% din intreprinderi si in 80% din case. In medie, exista 3+ calendare in case si 2 in birouri. Intr-o epoca tehnologica din ce in ce mai mare, este important sa stiti ca calendarul publicitar tiparit este inca relevant si necesar.

Calendare personalizate 2020 – Calendarele promotionale sunt vizionate zilnic

Nicio alta forma de publicitate nu poate face aceasta afirmatie. De ce? Consumatorii raporteaza afisarea calendarelor pentru o perioada de 12 luni. Vazute zilnic, in medie, de 5-10 ori pe zi, acestia isi pot aminti numele de agentiei 1 an!

Calendare personalizate 2020 – Calendarele tiparite sunt cadouri grozave

82% dintre destinatari se bucura de un calendar cadou. Iata ocazia pentru ca brandul tau sa obtina rezultate: 60% din raportul de studiu ar cumpara un calendar daca nu ar primi unul! Fii erou! Pune un logo pe calendar si lasa-l sa isi faca treaba tot anul.

Calendare personalizate 2020 – Calendarele promotionale sunt extrem de rentabile

Calendarul costa mai putin de 1 cent pe zi. Multe alte produse promotionale costa mai putin,  cum ar fi calendarele magnetice sau cele pentru portofel care costa mai putin decat cele de birou sau decat cele triptice. Multe calendare de perete, cum ar fi cele de mai sus, sunt mai ieftine de 1/2 cent pe zi.

Calendare personalizate 2020 – Aplicatiile Calendar sunt folosite mult mai putin

Stiai ca 50% dintre cei chestionati nu au folosit niciodata functia de calendar pe telefonul smartphone? Aceasta inseamna ca exista multi oameni care asteapta sa primeasca un calendar fizic cu sigla si informatii de contact pe aceasta! Posibilitatile de branding pentru calendare continua sa existe!

Calendare personalizate 2020 – Calendare imprimate cu sigla firmei sunt apreciate

75% dintre destinatarii calendarului fac afaceri cu compania care le-a dat calendarul. In plus, intentioneaza sa continue sa faca afaceri cu aceasta companie.

Calendare personalizate 2020 – Calendarele marcate fac o impresie pozitiva

94% dintre oamenii de afaceri isi pot aminti mesajul publicitar din calendarul promotional dat de o companie. Deoarece majoritatea calendarelor sunt imprimate pe hartie, ele sunt reciclabile la sfarsitul fiecarui an.

Multe calendare pot fi imprimate cu numele persoanei, facand calendarele foarte personale si chiar mai susceptibile de a fi pastrate si folosite. Marca ta alaturi de clientul individual este o combinatie castigatoare!

Tempera - outwards
To Top