Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Calendare personalizate 2019

Tempera - inwards

Calendare personalizate 2019 – Pentru a veni in intampinarea scopurilor variate in care pot sa fie folosite calendarele personalizate in cele ce urmeaza va prezentam 4 modele clasice, frumoase si utile.

Asa cum stim cu totii calendarele de perete sunt utile atat acasa cat si la locul de munca pentru ca pot sa fie consultate foarte usor si dau vizibilitate si expunere. Personalizarea folosind fotografii frumoase si optarea pentru un cablu cretat mat dar si crearea de spatiu pentru notite importante sunt toate avantaje care fac ca aceste calendare personalizate sa fie extrem de populare. Ele sunt in general excelente si in salile de asteptare dar si la receptie pentru ca isi indeplinesc cu mare succes atat rolul util cat si pe cel decorativ.

Calendare personalizate 2019 – sfaturi utile

Calendarele de perete se pot folosi si la birou si acasa si au avantajul ca sunt facute in formate mari A4 si A3 ceea ce inseamna ca au suficient de mult spatiu pentru a permite creativitatea: fotografiile sunt interesante, sigla este vizibila, datele de contact sunt accesibile, etc. Formatul lor mare permite crearea unor calendare de perete triptice care vor avaea avantajul de a fi considerate produse ce pot fi folosite pe termen lung.

Calendarele de buzunar sunt calendare micute dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie subestimate. Ele functioneaza atat pe post de calendar cat si pe post de carte de vizita. Desi sunt foarte mici el au foarte multe informatii valoroase pentru ca regasim toate cele 12 luni ale anului pe o singura fata deci nu trebuie sa avem mereu cu noi un obiect greu si incomod. Pe cealalta parte a calendarului poate sa fie printata o fotografie interesante, datele de contact ale firmei, logoul care va ramane prins in mintea celor care il vad constant si lista poate continua. Faptul ca aceste calendare intra in portofel si sunt tot timpul la purtator le face sa fie instrumente de marketing foarte puternice.

Calendarele semn de carte inca nu si-au pierdut popularitatea. Chiar daca pare ca e-book-urile au trecut pe primul loc la preferinte exista foarte multe persoane inca ce adora sentimentul pe care o carte tiparita il ofera, mirosul sau si confortul. Tocmai din motivul acesta, calendarele de tip semn de carte sunt cea mai buna idee de cadou pentru ca ele isi vor indeplini rapid si cu succes scopul si vor fi in mod sigur apreciate.

Tempera - outwards
To Top