Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Calendare de perete personalizate 2019

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Cautati un instrument promotional uimitor pentru afacerea dvs., dar aveti prea multe elemente din care sa alegeti? Cum puteti fi siguri ca marca dvs. va fi vazuta in fiecare zi, fiind in acelasi timp utila clientilor? Calendarele promotionale sunt optiunea perfecta daca incercati sa construiti recunoasterea marcii. Exista atat de multe lucruri pe care le puteti face cu ele, dar cel mai evident avantaj este faptul ca acestea va ofera un planificator de zi cu zi al afacerii dumneavoastra.

Sa vorbim despre unele beneficii ale calendarelor publicitare.

Calendare de perete personalizate 2019

Calendarele se gasesc in birouri, case, scoli, magazine si peste tot. Cand comercializati  expunerea este cheia. Oamenii au nevoie de calendare pentru a-si gestiona timpul, cateodata chiar doua sau trei pentru a le agata in birou sau a le lua acasa. Doar ganditi-va la toate intalnirile si zilele de nastere pe care oamenii trebuie sa si le aminteasca. Marketingul afacerii  cu un calendar este util si benefic atat pentru voi cat si pentru clientii vostri Asigurati-va ca prezentati numele companiei si logo-ul in fiecare luna. Puteti include chiar numarul  de telefon, adresa si site-ul web, astfel incat sa fie usor accesibil. (Calendarele atarnate la nivelul ochilor pot fi mai usor de localizat decat cartile de vizita.)

Puteti obtine cu adevarat creativitate atunci cand va proiectati calendarele de marketing. Unele afaceri vin cu idei minunate bazate pe industria lor. De exemplu, un medic veterinar ar putea avea poze dragute ale animalelor in postere amuzante pentru fiecare luna. O companie de amenajari ar putea folosi imagini ale muncii sale pe parcursul anotimpurilor si chiar sa adauge florile pe care le planteaza si cand sa le planteze pentru cele mai bune rezultate. Fotografii pot folosi propriile fotografii pentru fiecare luna si pot adauga in memento-uri cand sa programeze sesiuni foto  de vacanta. Puteti vorbi despre avantajele afacerii  in paginile calendarului.

Multe site-uri de tiparire au ghiduri pentru aspect si chiar servicii pentru aspectul unui calendar care va permit sa va creati calendarul exact asa cum doriti. Exista si multe optiuni diferite pentru.  Daca dimensiunea standard nu este ceea ce vreti incercati ceva neobisnuit ca un 9 x 6 sau 12 x 12. Apoi alegeti cel mai bun finisaj si alte optiuni, cum ar fi gaurirea capatului pentru agatarea usoara. Puteti chiar utiliza serviciile de posta  pentru a trimite o corespondenta catre o lista a clientilor. Acest lucru faciliteaza crearea si imprimarea calendarelor care sunt de inalta calitate si se potrivesc cu bugetul.

Lasati o mai multe calendare promotionale preferate pe care oamenii sa le ia cand pleaca din sediul vostru.

Trimiteti calendare clientilor curenti in jurul vacantelor ca un cadou de “multumesc”.

Dati-va calendarele la festivaluri locale, targuri de locuri de munca si expozitii de afaceri.

Majoritatea afacerilor au inteles beneficiile pe care le implica calendarele promotionale. Cand aveti un buget si doriti sa fiti eficient in eforturile de publicitate si de marketing, calendarele promotionale ofera rezultate excelente. Sunt practice, creative, accesibile si durabile. Cand te gandesti la toate calendarele pe care trebuie sa le ofere, cum nu poti fi la bord? Incepeti acum sa va creati calendarul de marketing, astfel incat veti avea destul timp sa-i aduceti clientilor inainte ca sarbatorile sa se strecoare pe noi toti!

 

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top