Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Calendare de perete personalizate 2017

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Calendarele personalizate oferite cadou atat clientilor firmei cat si angajatilor sau partenerilor de afaceri va pot ajuta foarte mult pe termen lung. Alegand un design adecvat, veti impresiona in mod placut orice persoana care va intra in posesia unui calendar personalizat.
Oferirea gratuita de calendare este o tehnica de marketing ieftina, dar eficienta daca este utilizata pe scara larga in scopul promovarii imaginii firmei, a serviciilor si a produselor oferite de firma dumneavoastra pe durata unui an.

 

type2diabetes

Avem nevoie de o ambianta cat mai placuta cand suntem la birou sau cand suntem acasa. Si lucrurile care ne incojoara sunt necesare dar la fel de necesara ne este si o ambianta placuta si de aceea lucrurile utile trebuie sa fie pe cat se poate si frumoase. De exemplu, imbinarea utilului cu placut este reprezentata de folosirea unor calendare de perete. Acestea sunt o idee excelenta pentru a crea o ambianta placuta dintr-o multitudine de motive ce vor fi parcurse unul cate unor in acest articol.

O zicala spune ca natura are oroare de vid. Peretii goi arata neplacut mai ales cand sunt albi. De aceea puteti alege o varianta de calendar de perete si il puteti aplica pe perete, oferind un control estetic dar eficace al trecerii timpului.

La birou si in spatiile de lucru calendarele de perete pot influenta si profitul deci ofera un dublu avantaj: eficientizare si decorare. Plasarea pe perete a unui astfel de calendar nu este o actiune dificila, se face usor utilizand cateva pioneze iar calendarul se va fixa usor la locul lui.

Ul alt motiv pentru care este recomandat sa aveti sau sa oferiti calendare de perete este personalizarea. Aceste calendare pot sa fie comandate la diverse firme tipografice pentru a fi tiparite si proiectate dupa dorinta persoanei care face comanda. Calendarele devin e foarte buna ocazie de publicitate pe termen lung si daca cel care primeste un astfel de calendar si il pune pe perete il va utiliza timp de un an, an in care respectiva persoane si toti ceilalti care vor intra in contact cu ea vor intra in contact si cu logo-ul firmei, cu numele acesteia si cu imaginile in culori atractive ale firmei, deci veti avea un an de reclama cu costuri foarte mici. Este o ocazie ce nu poate fi ratata.

Pentru mai multe detalii, modele si preturi  click aici

Calendare de perete personalizate 2016

Unele dintre cele mai utile materiale tipografice care pot fi oferite in preajma sarbatorilor sunt calendarele personalizate, de perete, de birou sau de buzunar. Valoarea lor este un plus ce asigura ca oricine le primeste le va si utiliza. In plus comparativ cu alte materiale promotionale oferite la finalul unui an, calendarele asigura utilizarea de lunga durata chiar daca sunt expuse pe perete, pe birou sau sunt pastrate in portofel. Tempera Advertising va ofera posibilitatea de a personaliza nu doar coperta calendarelor ci fiecare pagina in parte si garantam prin aceasta stratege ca informatiile vor avea o expunere indelungata.

Pentru acei clienti care nu au partea grafica deja conceputa partea grafica punem la dispozitie modele de calendare pe care le puteti utiliza pentru a va face cunoscuta firma, produsele si serviciile.

Calendarele personalizate asigura o publicitate eficienta la cele mai mici preturi si cu o expunere activa a mesajului publicitar unui public larg.

Promovarea serviciilor si produselor se face pe tot parcursul anului.
Calendarele personalizate asigura expunerea crescuta a imaginii firmei fara costuri suplimentare impuse de publicitatea cu inchiriere de spatii.
Calendarele personalizate pot fi insotite de pliante sau cupoane de reduceri pentru a determina o crestere substantiala a numarului de clienti.
Marele avantaj al calendarelor printate, fie ca este vorba de calendare de birou sau de perete, sta in faptul ca permit utilizarea propriilor imagini, imagini cu produsele sau cu serviciile si activitatile desfasurate

Tempera - outwards
To Top