Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Calendare de perete 2019

Tempera - inwards

Calendare de perete 2019 – Companiile incep sa conceapa si sa lucreze la calendarele personalizate inca din toamna pentru ca in luna decembrie ele sa fie gata. Ele sunt cel mai bun cadou la final de an pentru ca nu sunt un simplu instrument foarte util dar sunt si un gest care dovedeste grija pentru clienti si parteneri si atentie la detalii.

Aceste materiale promotionale sunt mult mai usor de inclus in vietile noastre zilnice. Oamenii vor consulta calendarul de cel putin o data pe zi si din acest motiv calendarele personalizate sunt instrumente eficiente de marketing tot anul.

Calendare de perete 2019 – avantaje si sfaturi utile

Datorita naturii lor si versatilitatii ele sunt concepute pentru orice fel de mediu si scop de utilizare: de la calendarele de perete in format A3 la cele de birou triptice sau la calendare de buzunar care pot sa serveasca in acelasi timp si la functia de carti de vizita! Un foarte mare avantaj pentru calendarele personalizate tine de faptul ca ele sunt percepute drept cadouri chiar daca initial au fost concepute ca materiale promotionale. Timp de un an ele for functiona foarte eficient.

Logiul si datele vizibile de contact sunt la indemana beneficiarului calendarului personalizat astfel incat sa ne asiguram de expunere si publicitate. In momentul in care ele devin inutile, adica peste un an este creata o noua oportunitate de a oferi un calendar intarind legatura si consolidand-o de-a lungul timpului. Acest lucru duce la un parteneriat mult mai trainic. In pluv, valoarea perceputa este mai mare comparativ cu cazul pliantelor care de cele mai multe ori nu isi gasesc loc in vietile noastre.

Calendarele de perete mari sunt o metoda foarte buna de a va exprima personalitatea si creativitatea, spatiul generos este perfect pentru fotografii originale, citate motivationale sau poze si informatii despre compania sau produsele pe care le aveti. Pentru ca sunt expuse pe perete ele sunt vizibile nu doar pentru cei care le primesc ci si pentru vizitatori. Tipul acesta de calendare nu sunt utile doar pentru a organiza timpul ci pot servi si pentru a personaliza un perete.

Calendarele nu pot fi asimilate operelor de arta insa cu siguranta au un rol similar. O firma de constructii de exemplu poate alege sa afiseze cele mai importante produse sau cele mia bine vandute. Fotografiile de calitate si incadrarea lor corecta in calendarele personalizate le maresc eficienta si le fac mult mai atragatoare.

Calendarele personalizate de birou simple sau triptice sunt mai putin vizibile insa asta nu le face mai putin eficiente. Consultarea zilnica a calendarelor este cea care creaza o legatura intre cel care le foloseste si brandul afisat care va deveni foarte familiar in timp. Lucrul acesta nu inseamna doar recunoastere usoara ci si credibilitate si conectare.

Tempera - outwards
To Top