Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Calendare de birou 2020

Tempera - inwards

Calendare de birou 2020 MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Calendare de birou 2020 – Calendarele pentru birou sunt solutii optime atat pentru promovarea propriului brand cat si pentru o mai buna organizare a taskurilor. Anagajatii care isi desfasoara activitatea in aceste birouri pot folosi calendarele pentru a nota pe ele taskurile importante.

Printre avantajele oferite de calendare de birou 2020 personalizate se numara:

Calendare de birou 2020 – Recunoasterea marcii

Imaginati – va ca pentru 52 de saptamani ale anului, brandul va fi situat in fata  clientului / potentialului client. Cand sunt in pauza si vor sa se uite la ceva in timp ce mananca, angajatii sau potentialii clienti vor avea brandul in fata. Cand numara zilele pana la urmatoarea zi libera sau pentru weehend se va intampla acelasi lucru. Tot ce trebuie sa faci este sa oferi un calendar de calitate. Va recomandam sa va puneti elementele de branding in fiecare luna a anului pentru a fi mai usor de mememorat si apreciat.

Calendare de birou 2020 – Promovati oferte speciale

Prezina oferte lunare sau saptamanale (poate chiar oferte pe care nu le pot gasi altfel), astfel incat sa se reintoarca la brandul tau atunci cand au nevoie de serviciile tale. Poti crea o pagina ascunsa pe site-ul  web pentru a monitoriza raspunsurile.

 Calendare de birou 2020 – Generarea de noi clienti

Te poti asigura ca ai un calendar care functioneaza perfect pentru tine. De exemplu, ai putea oferi clientului un cadou gratuit pentru fiecare client nou pe care il aduce atunci cand este platita prima factura. Poti ghida clientul spre o pagina noua a site-ului.

Calendare de birou 2020 – Cost eficient

Pentru o suma mica alocata pe fiecare calendar, marca se afla pe raft timp de un an, incurajand vanzarile viitoare.

Calendare de birou 2020 – Diferentierea de alte companii

Prin designul unic de pe fiecare calendar ai optiunea de a te face mai repede cunoscut. Poti face totul pentru ca produsele promotionale sa fie unice si te vei distinge imediat din multime.

Calendare de birou 2020 – Calendarele sunt produse usor de impartit

Indiferent de perioada din an in care oferi calendare acestea sunt produse de marketing de cea mai buna calitate pe care ar trebui sa le oferi clientilor. In special de sarbatori aceste produse sunt foarte apreciate. Totusi nu oferi calendare cu Mos Craciun, pentru ca acestea vor disparea de pe raft imediat ce au trecut sarbatorile.

Calendare de birou 2020 – O amintire

Primind un calendar personalizat clientii isi vor aminti cat sunt de bune serviciile pe care le oferiti si incurajeaza clientii sa se intoarca si sa va recomande.

Calendare de birou 2020 – Ajungeti la clientii mai usor decat concurenta

Calendarul cu brandul tau va fi prezent in timp ce concurentii care nu ofera astfel de calendare au o problema considerabila in acest sens, pentru ca nu sunt la fel de vizibili.

Calendare de birou 2020 – Calendarele pot promova linii noi de produse

Un calendar promotional poate fi facut intr-o tema alegand doar pozele care se refera la un produs sau pur si simplu poti promova produsele respective cu oferte speciale.

 

Tempera - outwards
To Top