Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Calendare birou 2019

Tempera - inwards

Calendarele personalizate sunt accesorii deosebite pentru birou prin care iti promovezi afacerea. Calendarele personalizate nu sunt doar de un fel ci pot fi asa cum le vrei, le poti personaliza asa cum consideri astfel incat calendarele sa fie perfecte pentru necesitatile tale.

Calendare birou 2019 – avantaje in utilzare

Calendarele personalizate sunt unele dintre produsele promotionale cele mai populare din lume deci si la noi in tara dar si la Tempera. Acest lucru nu este deloc surprinzator avand in vedere ca pe langa functia de baza de instrument de planificare zilnic calendarele asigura si vizibilitatea siglei companiei dumneavoastra, a sloganului firmei si a oricarui text publicitar pe tot anul. Orice calendar personalizat foarte bine realizat livreaza imaginea direct in sediul clientului si o face mult mai buna decat oricare alt suport publicitar si asta se intampla indiferent daca este vorba despre calendarele de perete sau de birou. Exista insa si conditii importante.

Calendarele de birou trebuie sa aiba pe ele imagini frumoase astfel incat nici macar cei mai pretentiosi clienti sa nu poata sa le critice.

Un calendar personalizat este destinat nu doar clientilor ci si angajatilor carora le va fi mult mai usor sa isi planifice timpul pe anul in curs.

Puteti sa imprimati un calendar personalizat cu masini, animale, peisaje sau citate celebre. Desigur, nu ar trebui sa le folositi pe toate odata. Daca va alegeti un calendar pentru perete va recomandam sa selectati 12 – 13 imagini unitare pe baza carora suportul publicitar sa capete tema. Fie ca alegi calator prin Romania, locuri de vis, copii, masini  de cloectie sau animale, totul este o idee comuna si imaginile trebuie sa aiba o rezolutie foarte buna in special daca vrei sa fie un fel de poster cu rol decorativ pe peretii existenti in birourile clientilor.

Calendarele personalizate de birou realizate conform standardelor de calitate vor face tot ce este necesar pentru ca munca ta sa fie apreciata si sa ajunga la urechile unui numar mare de persoane. Daca vrei ca o campanie de promovare aflata in desfasurare sa isi atinga scopul tot ce trebuie sa faci este sa te bazezi pe calitate in primul rand.

Tempera - outwards
To Top