Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Calendare 2020 personalizate

Tempera - inwards

Calendare 2020 personalizate MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Calendare 2020 personalizate – Pentru a veni in intampinarea companiilor care au nevoie de obiecte promotionale pentru campaniile lor, exista mai multe tipuri de calendare personalizate pe care le puteti comanda doar de la Tempera. Asa cum stim cu totii, calendarele personalizate sunt frumoase si utile si pot fi folosite in moduri variate.

Calendare 2020 personalizate – avantaje calendare de perete

Calendarele de perete sunt utile si acasa dar si la birou, deoarece pot sa fie consultate tot timpul si au o buna vizibilitate in permanenta. Pot fi personalizate utilizand cele mai frumoase fotografii si poti opta pentru un cablu cretat mat sau chiar pentru o panglica interesanta cu care sa le agatati pe perete. Aceste calendare pot functiona inclusiv ca obiect decorativ.

Calendare 2020 personalizate – sfaturi utile

Ele sunt de cele mai multe ori foarte bune si pentru salile de asteptare sau in receptii deoarece acolo isi vor atinge cel mai bine scopul pentru ca vor fi vazute de un numar foarte mare de persoane. In timp ce isi indeplinesc rolul promotional ele si-l indeplinesc si pe cel decorativ.

Calendarele de perete pot fi folosite atat la birou cat si acasa si pot fi produse in format A4 sau in format A3 ceea ce inseamna ca au suficient spatiu pentru a permite un nivel mare de creativitate. Fotografiile sunt interesante si siglele sunt vizibile, datele de contact sunt accesibile etc. Formatul mare al acestor agende permite crearea unor calendare pentru perete triptice care au avantajul de a fi considerate produce ce se pot utiliza pe termen lung.

Calendare 2020 personalizate – calendare de buzunar

Calendarele pentru buzunar au dimensiuni mici, insa nu ar trebui sa fie subestimate din acest motiv. Ele functioneaza perfect atat ca si calendare cat si pe post de carti de vizita. Desi dimensiunile lor sunt foarte reduse, ele pot curpinde informatii valoroase, deoarece sunt regasite toate lunile pe aceeasi fila ceea ce inseamna ca nu va fi necesar sa tinem mereu cu noi un obiect greu si foarte incomod. In alta ordine de idei, partea din fata a calendarului ar putea fi printata cu o fotografie interesanta sau poate include datele de contact ale firmei, un logo care va ramane mereu in mintea persoanelor care il vad si alte elemente care sa ajute o persoana interesata sa ajunga la calendar.

Aceste calendare sunt usor de introdus in portofel ceea ce le face usor de transportat peste tot, devenind cele mai puternice instrumente de marketing.

Calendare 2020 personalizate – alte tipuri de calendare

Calendarele de tipul semn de carte sunt si ele foarte populare. Desi la o prima vedere pare ca s-a trecut la citirea digitala, pe primul loc in randul pasionatilor de citit sunt tot cartile in format fizic. Sunt numeroase persoane care adora sentimentul dat de o carte tiparita, de mirosul acesteia si de confortul de a citi fara acea lumina albastra deranjanta. Tocmai din acest motiv, calendarele de tip semn de carte sunt idei perfecte de cadou pentru ca isi indeplinesc cu foarte mare succes scopul.

Tempera - outwards
To Top