Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Calendare 2019 personalizate

Tempera - inwards

Calendarele personalizate reprezinta modele unice care va folosesc in promovarea afecerii. Puteti folosi o fotografie a oricarie personae, loc sau element in asa fel incat sa poti crea calendare personalizate de succes. Ele pot avea mai multe scopuri si cel mai important aspect este ca toata lumea are nevoie deun calendar si te poti folosi de aceasta nevoie pentru a putea ajunge la scopurile dorite si vizate de campania ta de promovare. Fotografiile digitale ofera o calitate foarte buna in momentul in care sunt imprimate si lucrurl acesta poate insemna calendare personalizate de cea mai buna calitate si foarte utile.

Calendare 2019 personalizate profesionale

Un calendar profesional personalizat este similar cu unul gratuit cu singura exceptie fiind faptul ca are o calitate mult mai buna si se poate personaliza mai sugestiv si mai bine. Decat sa fii limitat la alegerea unei singure fotografii poti sa pui mai multe fotografii digitale preferate imprimate pe un singur calendar pentru ca poti de obicei s apersonalizezi fiecare luna din an si coperta.

Faptul ca aceste calendare personalizate au 13 pagini inseamna ca vei avea trei ocazii pentru a personaliza calendarul. Poti alege o imagine pentru coperta din fata si un titlu. Alege fotografii digitale pentru fiecare din paginile lunare si scrie legende pentru fiecare dintre ele. Poti folosi poze cu tine, cu familia, cu prietenii, cu echipa al carei manager esti, cu produsele tale si lista este practic infinita.

Calendarele personalizate profesionale implica o serie de optiuni pe care tu singur nu ai putea sa le realizezi. Poti sa alegi ordinea in care sa apara fotografiile si luna in care sa fie folosite sau poti sa soliciti modificari in programe specializate. De asemnea poti sa alegi intre A4 si A3 si poti sa decizi cu privire la luna in care calendarul va incepe. Poate ca iti doresti sa inceapa de la mijlocul anului in curs si pana anul viitor.

Tempera - outwards
To Top