Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Brelocuri personalizate cu gust

Tempera - inwards

Brelocuri personalizate cu gust

Cititi si despre tricouri personalizate.
DETALII SI PRETURI

 

 

MODELE SI PRETURI: AICI! 

Brelocurile sunt de regula unele dintre cele mai des intalnite materiale promotionale. Indiferent de modul in care se imprima mesajul pe care doriti sa il promovati (gravura, serigrafie sau termotransfer), impactul vizual este eficient.

Pentru mai multe informatii accesati paginile alegerea brelocurilor, designul unui breloc si despre brelocuri.

brelocuri personalizate

Cititi si despre brelocuri ieftine, brelocuri, materiale promotionale si importanta brelocuri.

Pentru a personaliza este suficient sa ne trimiteto sigla, logoul, numele firmei, numarul de telefon, pagina web, initialele companiei sau orice alt element pe care doriti sa il promovati  iar noi vom face prelucrarea grafica de care aveti nevoie.

[Not a valid template]

Pentru oferta noastra de brelocuri click aici.

Va ganditi deja ce materiale promotionale s-ar mai preta pentru firma dumneavoastra. Iata o idee: brelocuri personalizate. Pot fi impartite tuturor cunostintelor si clientilor, fiind un obiect util si estetic. Acum depinde ce alegeri veti face. Insa indiferent de optiune, cineva specializat va ajuta sa luati cele mai inspirate decizii.

Daca doriti sa aflati mai multe accesati paginile sfaturi pentru cadouri personalizate, despre brelocuri si la ce ne sunt utile brelocurile.

 

Chiar daca brelocul are o suprafata mica de afisare putem afirma ca lucrurile mici dar personalizate pot atrage atentia asupra detaliilor in cazul campaniilor logo-ul si datele de contact, e-mail, telefon, site web, mai mult decat panourile publicitare uriase care au o importanta deosebita in promovarea unui brand unui numar foarte mare de indivizi.

Cand vorbim de strategii de promovare trebuie sa tinem minte ca uneori cele mai simple metode sunt cele mai eficiente si nu este nevoie neaparat de investitii costisitoare pentru a spune oamenilor ce este si ce faci.

Brelocurile se numara printre cele mai des intalnite produse promotionale pe langa pixuri si brichete.

Avantajul este aspectul elegant si posibilitatea de a personaliza cu ajutorul serigrafiei, prin gravare cu laser pe diverse materiale. Pentru personalizarea prin gravura a obiectelor si materialelor promotionale sau a elementelor de signalistica, precum si pentru a taia si decupa cu precizie diferite materiale se utilizeaza o tehnologie laser.

Pentru mai multe informatii accesati paginile de ce avem nevoie de promotionale, despre brelocuri si avantaje brelocuri.

Pot fi taiate, respectiv gravate diferite materiale precum hartia, cartonul, plasticul, lemnul, ceramica, sticla, metalul tratat, aluminiul eloxat, granitul si marmura, materialul textil si pielea, buretele sau pluta.

Procedurile prin care are loc imprimarea si taierea prin gravura laser pot sa fie deosebit de complexe si delicate si pot sa ofere o durabilitate mare in timp precum si acuratete pentru lucrari. Tehnologia are o gama foarte larga de aplicabilitate si se poate obtine o gama vasta de obiecte promotionale: agende si mape, brelocuri, suporturi sau cutii, trofee, plachete, medalii, deocratiuni, elemente de artizanat, etc.

Un breloc personalizat este intotdeauna o idee buna de cadou ce poate suprinde in mod original si placut, iar gravura mecanica prin impact asigura durabilitatea si ofera un aspect elegant cadoului. Cadourile corporate reprezentate de brelocuri personalizate si-au castigat un loc de seama printre metodele optime de promovare a unei afaceri.

Daca nu cunoasteti foarte bine sarbatoritul dar doriti sa ii oferiti un cadou util zi chiar draguti, brelocul gravat va fi o idee foarte apreciata. Printre cele mai populare cadouri sunt cu siguranta brelocurile personalizate si puteti alege sa personalizati folosind orice, de la imagine si pana la text prin care sa faceti ca destinatarul sa se simta special.

Brelocurile personalizate prin gravura mecanica sunt de asemenea ideale oricand sunteti in cautare de cadouri corporate, datorita costurilor foarte reduse si rezistentei in timp, precum si utilitatii lor. Cadourile business sunt bine cunoscute drept metoda de promovare a unei afaceri prin care va puteti arat aprecierea fata de clienti sau de parteneri, dar nu este intotdeauna  usor sa gasiti acele cadouri care sa se plieze atat pe nevoi cat si pe buugetul disponibil. Brelocurile au fost adesea printre cele mai alese optiuni pentru firme, indiferent de domeniul in care acestea activeaza. Logo-ul firmei pe care o reprezentati va arata special gravat mecanic pe brelocuri metalice.

Personalizarea prin gravura mecanica are un impact foarte bun si un avantaj in plus comparativ cu alte tipuri de personalizare. El ofera obiectelor o eleganta aparte datorita finetii lucrarii, gravura fiind realizata cu ace fine care schiteaza imaginea, textul sau fotografia, prin impact cu suprafata de gravat. Ultimul rezultat este unul deosebit ce nu se sterge in timp. Astfel aveti garantia unui cadou special personalizat.

Pentru ca materialele din care puteti realiza aceste produse sunt foarte variate, iar designul ne vom dori sa fie unul cat mai original. Nu avem pretentia ca putem pune in practica chiar orice idee, insa rezultatul final va fi, cu siguranta, extrem de aproape de ceea ce visati. In plus, graficienii nostri sunt in stare oricand sa adauge o tusa personala, tusa care sa evidentieze brelocul si sa atraga atentia asupra mesajului pe care doriti sa il transmita. Cu alte cuvinte, imaginea proiectului dumneavoastra poate fi mereu imbunatatita si redescoperita.

Va asteptam cu drag pentru a crea impreuna un nou brand! Sau pentru a-l redesena pe cel pe are il aveti deja!

Alegeti Brelocuri personalizate intr-o gama practic infinita! 

Alegeti brelocuri personalizate in functie de preferinta dumneavoastra.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top