Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Bloc notesuri magnetice

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

La Tempera Advertising te asteptam cu o gama vasta de bloc notesuri magnetice si iti oferim cele mai bune astfel de materiale pentru scris pe care le poti folosi cu siguranta in campaniile de promovare. Instrumentele pentru scris si suporturile pentru scris sunt cele mai bune idei de materiale de promovare pe care le poti oferi clientilor tai. Iti recomandam sa alegi doar produse de calitate pentru promovare deoarece se vede diferenta intre ele si cele mai bune vor crea o impresie mult mai puternica asupra utilizatorilor, ceea ce iti si doresti de fapt.

Bloc notesuri magnetice – avantaje

In cele ce urmeaza iti explicam cu detalii unde poti folosi bloc notesuri magnetice si de ce persoanele care le primesc sunt atat de incantate de ele.

Bloc notesurile magnetice se lipesc pe suprafete metalice si cel mai comun loc unde sunt amplasate este frigiderul. Pe ele poti scrie orice. In momentul in care le tii in bucatarie poti lasa mesaje celorlalti membri ai familiei despre anumite lucruri importante. Poti lasa indicatii pentru diverse activitati zilnice sau poti lasa o nota in care sa treci ceva important de facut care nu suporta amanare.

De asemenea, in momentul in care gatesti si iti suna telefonul in timp ce te plimbi prin bucatarie, daca auzi ceva important ce trebuie sa tii minte cum ar fi o adresa sau un numar de telefon, o data importanta sau o ora, poti face asta cu usurinta pentru ca ai bloc notesul personalizat lipit de frigider la indemana.

Cele mai bune bloc notesuri personalizate sunt cele care au si un spatiu in care sa pui un pix. Astfel va fi mult mai usor sa scoti pixul de la locul sau si sa scrii decat sa incepi sa cauti prin toata casa un instrument de scris.

Aceste bloc notesuri magnetice sunt instrumente importante pentru campaniile de promovare deoarece elementele tale de branding vor ramane in ochii persoanelor care intra in casa. Daca ai ales un bloc notes personalizat de cea mai buna calitate si ti-ai pus elementele de branding pe el intr-un mod placut acesta va atrage cu siguranta atentia mai ales atunci cand este amplasat la vedere.

Alt loc in care poti pune bloc notesuri magnetice este dulapul metalic de la munca sau carcasa de la calculator pentru a tine minte mai multe lucruri importante atunci cand lucrezi. Tot ce trebuie sa faci este sa scoti pixul din carnetel si sa scrii atunci cand un coleg iti spune ceva important. De asemenea in carnetelul amplasat in locuri aflate la vedere poti nota lucruri importante pentru colegi. Avantajul este ca paginile se detaseaza usor ceea ce inseamna ca va fi mult mai simplu sa scoti paginile si sa pleci cu el.

 

 

Tempera - outwards
To Top