Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Bloc notes personalizat

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Un bloc notes personalizat se va dovedi cel mai bun produs promotional. Nimic nu seamana cu aspectul si sentimentul pe care ti-l da un bloc notes personalizat nou nout. Probabil ai fost la multe conferinte in ultima vreme la care participantii au primit bloc notes-uri noi. Unele dintre ele erau cu hartie cu linii, altele spiralate si altele in forme interesante. Cu siguranta le-ai iubit si le-ai folosit pe toate pentur notatii importante, la workshopuri sau in alte momente in care aveai nevoie sa scrii repede ceva. Nu e ca si cand n-ai incercat nimic altceva inainte insa scrisul de mana nu se compara cu cel de tipar.

Atunci cand scrii pe hartie sentimentul este diferit si cu siguranta iti vei aminti ce ai scris chiar si atunci cand nu ai bloc notesul cu tine. Scrisul de mana te asigura ca vei tine minte ce iti notezi pentru ca ai memorie vizuala ceea ce probabil ca nu se va intampla si cu celelalte metode de a scrie.

Bloc notes personalizat – avantaje

Cu siguranta te bucuri de ceea ce primesti cadou mai ales in momentul in care este vorba despre un bloc notes personalizat. Poti lasa exteriorul simplu cu un logo si un scurt teaser in care sa scrii ceva dragut. Inauntru poate fi un bloc notes cu linii sau nu. Cu ajutorul acestor piese poti cu siguranta sa iti promovezi brandul. Tine bloc notesul simplu si nu te hazarda in ceea ce priveste printurile si vei descoperi cu siguranta ca ai facut cele mai bune alegeri.

Este bine sa ai un loc pentru planurile tale si pentru proiectele viitoare. Pentru a face ca aceste vise si planuri sa fie o realitate continua poti scrie totul pe hartie cu pixul in momentele de relaxare. Poti folosi bloc notes-uri de dimensiuni mici sau mari in functie de specificul campaniei si de bugetul alocat. Ceea ce este cu adevarat important este planificarea textului si imaginilor care vor fi puse pe aceste pagini.

Te poti gandi si la modurile in care pot fi folosite bloc notesurile pentur a ajuta clientii sa gandeasca si sa viseze, dar si sa foloseasca ceea ce tocmai au primit. Un bloc notes poate veni in ajutorul persoanelor care isi noteaza numere de telefon si date importante, dar si in ajutorul celor care prefera sa scrie fiecare idee inainte ca aceasta sa zboare in neant. Se spune ca vorba zboara si acest lucru este foarte adevarat. In zilele foarte incarcate ideile tale pot sa se piarda rapid si te vei simti frustrat in momentul in care nu iti mai aduci aminte la ce te gandeai insa stii sigur ca era ceva important. Avand in vedere toate acestea poti tine cont si de faptul ca daca ai un suport pe care sa scrii problema va fi ca si rezolvata. Ideea ta, chiar daca notezi doar franturi, va ramane cumva acolo si daca citesti cateva cuvinte cu siguranta iti vei aminti despre ce a fost vorba.

Tempera - outwards
To Top