Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Bloc notes personalizat pret

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Bloc notes personalizat pret – Bloc notesurile sunt cadouri promotionale foarte utile pentru intreprinderi si scoli. Jurnalele imprimate cu spirala sunt perfecte pentru a pastra in ele informatiile importante din fiecare zi sau pentru notite. Bloc notes-urile personalizate sunt produse promotionale eficiente si simple si trebuie sa iei in calcul si distribuirea lor pentru elevii de liceu.

Poti obtine numele firmei pe bloc notesuri si carnetele cu ajutorul nostru pentru ca personalizam absolut orice pentru tine. Daca alegi sa iti pui sigla si datele de contact pe un bloc notes pe care sa il oferi ulterior ca material publicitar iti recomandam sa nu folosesti foarte multe culori. Alege sa utilizezi culorile propriului brand.

Bloc notes personalizat pret – de ce ai nevoie de un bloc notes

Bloc notesurile personalizate sunt exemple perfecte ale unor astfel de produse promotionale pentur ca sunt folosite de profesori, studenti si alti profesionisti care lucreaza. In momentul in care elevii incep scoala ei pot sa primeasca in mod gratuit o oferta de notebookuri pentru sigle. Chiar si la urmatoarele intalniri la birou se pot distribui jurnalele imprimate pentru notarea informatiei importante. Acestea sunt in general bloc notesuri A4 care ofera un spatiu mai mare pentru scris.

La Tempera Advertising stim cu totii cat este de important sa iti promovezi numele si elementele de branding si poti sorta astfel jurnalele si notebookurile personalizate pentru a va promova brandul in mod firesc. Realizam un numar urias de notebookuri si reviste fie ca sunteti in cautarea fanteziilor sau costurilor eficiente pe care le-ati descoperit la noi. In functie de produs putem realiza mai multe tipuri de personalizare astfel incat produsul final rezultat sa fie cel pe care ti-l doresti.

Tine cont de tot ceea ce este important si de planificarea zilnica si vei descoperi importanta unui notebook de calitate pe care sa il ai in permanenta cu tine in geanta. Nu este greu sa faci asta si poti desoperi ca este mai bine sa scrii intr-un carnetel decat intr-o agenda de pe telefon. Daca alegi sa oferi astfel de materiale promotionale vei descoperi incantarea persoanelor care le primesc. In plus, poti sa fii si mai creativ de atat si sa alaturi bloc notes-ului unui pix personalizat. Iti recomandam ca atunci cand ai culori inchise in sigle sa mergi pe varianta de a crea pixul in culoarea cea mai inchisa si scrisul in culoarea cea mai deschisa daca este posibil. Efectul va fi mult mai elegant.

Tot ceea ce conteaza este de fapt sa alegi materiale promotionale de cea mai buna calitate astfel incat pixurile pe care le oferi si bloc notesurile sa poata fi folosite si sa nu ajunga pe fundul unui dulap. Daca in ceea ce priveste hartia calitatea nu prea se vede la pixuri se va simti imediat daca este vorba despre un produs care se va strica de la prima utilizare.

Tempera - outwards
To Top