Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Bloc notes personalizat ieftin

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Bloc notes personalizat ieftin – Intr-o lume tot mai populata de ecrane tactile si tastaturi, unii oameni considera ca nu mai avem nevoie de scris de mana. Dar ar trebui sa iei in calcul mai multe lucruri inainte de a renunta complet la scrisul de mana. Notele scrise de mana pot fi amunzate si la fel si stilourile distractive si colorate si poti folosi cerneala pentru a transpune toate ideile pe hartie. Scrierea de mana este o activitate care antreneaza creierul. In loc sa renunti complet la scrisul de mana iti recomandam sa tii cont de faptul ca scrisul de mana te poate relaxa, poate fi amuzant si te ajuta sa iti dezvolti sau sa iti sustii mai multe abilitati.

Bloc notes personalizat ieftin – sfaturi utile

Scrierea de mana si tastarea stimuleaza mai multe parti ale creierului deci nu se pot inlocui reciproc si avem nevoie de amandoua. Trucul este sa stii sa le folosesti pe fiecare. Modul in care scrii schimba modul schimba modul in care gandesti. Se pare ca persoanele care scriu pe hartie isi amintesc mai mult de ceea ce au scris decat cei care doar tasteaza. De asemenea, oamenii care scriu in timp ce altii vorbesc isi amintesc mai multe decat cei care doar tasteaza si isi amintesc inclusiv de infloriturile de pe marginea notelor.

De ce scrisul de mana si tastatul genereaza rezultate diferite?

  • Cand scrii de mana scrii mai incent ceea ce incurajeaza concentrarea;
  • Scrisul de mana necesita miscari complicate ale muschilor si miscari subtile care activeaza cortexul motor din creier;
  • Scrisul de mana ofera si un feedback mai tactil si mai variat comparativ cu tastarea ceea ce implica o actiune repetitiva cu variatii mici;
  • Scrierea cursiva stimuleaza centrele din creier care sunt implicate in rationament;
  • Scrisul de mana obliga persoana care scrie sa sintetizeze informatiile pe cand in momentul in care scrii pe calculator si tastezi ai spatiu nelimitat pentru scris si poti face totul mecanic.

Tastarea are intr-adevar unele avantaje evidente raportat la scris inclusiv comoditatea si viteza. Tastarea iti permite sa iti exprimi rapid ideile cu un risc mai mic de a le pierde pentru ca mainile nu pot sa tina pasul cu gandurile noastre. De fapt o persoana poate sa scrie mai repede decat alta. Este de asemenea mult mai usor sa editezi in timp ce tastezi cu ajutorul unui program de procesare de text. Daca vrei sa absorbi insa toate ideile si informatiile atunci scrisul este instrumentul de care ai nevoie. Cu toate astea daca vrei sa produci continut cum sunt postarile de pe blog atunci tastarea este cea mai buna solutie.

Cu ajutorul unui bloc notes personalizat ieftin vei reusi sa scrii si daca il folosesti pentru a-ti promova brandul atunci solutia optima este sa tii cont de calitate pentru ca efectul va fi cu siguranta cel dorit atunci cand alegi doar produse de o calitate superioara care nu sunt si nici nu par ieftine.

Tempera - outwards
To Top