Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Bloc notes format A6

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Un bloc notes format A6 este cea mai buna solutie pentru tine atunci cand vrei sa iti promovezi afacerea cu materiale promotionale de cea mai buna calitate care sa prinda rapid la public. Ai fi surprins cat de multe persoane prefera ca din cand in cand sa scrie de mana si de aceea in continuare iti explicam beneficiile scrisului de mana care face ca bloc notesurile sa fie materiale promotionale atat de apreciate.

Cand si de ce ai nevoie de un bloc notes format A6?

Cu siguranta ti s-a intamplat ca in  timpul intalnirilor importante sa scoti un bloc notes si sa notezi in el cele mai bune idei. De asemenea, cand mergi la sedinta copilului de exemplu poti utiliza bloc notesul pentru a scrie concluziile a ceea ce se discuta. De asemenea, atunci cand participi la workshopuri sau traininguri poti nota ceea ce ti se pare important si ceea ce inveti nou. Acestea sunt doar cateva dintre utilizarile unui bloc notes format A6, lista fiind desigur mai lunga. In plus, se adauga si beneficiul scrisului de mana.

Scrisul de mana nu mai este la fel de frecvent ca in trecut si un sondaj realizat asupra a 2000 de persoane a dat o idee despre faptul ca scrisul de mana a scazut cu mult in popularitate. Conform studiilor unul din trei respondenti nu a mai scris nimic de mana in ultimele 6 luni. In medie oamenii nu au mai pus pixul pe hartie in ultimele 41 de zile. Persoanele intervievate scriu mai mult decat isi pot da seama insa folosesc tehnologia pentru asta. Cu ajutorul tehnologiei putem scrie repede si putem multiplica rapid ceea ce scriem astfel incat scrisul de mana a disparut aproape complet in domeniul servicii.

Avand in vedere faptul ca emailurile si mesajele text au inlocuit corespondenta prin posta si ca acum studentii isi scriu cursurile direct pe laptop, scrierea de mana in care stiloul sau pixul sunt instrumente populare de scris, a fost abandonata aproape complet.

Scrisul de mana este o sarcina complexa si implica aptitudini variate cum ar fi simtirea stiloului sau a hartiei, deplasarea instrumentului de scris si directionarea miscarii prin gandire. Copiii au nevoie de mai multi ani pentru a stapani acest exercitiu precis al motorului si trebuie sa tii ferm instrumentul de scris in timp ce il muti astfel incat sa lasi semne diferite pentru fiecare litera.

Utilizarea unei tastaturi nu este acelasi lucru: tot ce trebuie sa faci este sa apesi tasta din dreapta. Este usor pentru copii sa invete repede si mai presus de toate miscarea este aceeasi indiferent de litera. Este o schimbare mare pentru ca scrisul de mana reprezinta rezultatul unei miscari a corpului unice in timp ce tastatul nu este la fel. In plus, in cazul tastaturilor realizarea cuvintelor devine un instrument standardizat. Este evident ca poti schimba aspectul paginii si poti sa modific fonturile insa nu poti sa inventezi ceva ce nu a fost prevazut de program in timp ce hartia iti permite cea mai mare libertate grafica.

Tempera - outwards
To Top