Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Bloc notes A6

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Asa cum era de asteptat un bloc notes A6 este de dimensiuni mai mici decat unul A4 insa se va dovedi util pentru a nota in el informatii importante si numere de telefon, adrese fizice sau adrese de mail ale persoanelor importante cu care trebuie sa tii legatura.

Bloc notesurile sunt obiecte promotionale perfecte, in special atunci cand facem referire la un bloc notes A6 deoarece dimensiunile sale mici il fac un produs care iti permite sa economisesti in timp ce impresionezi. Vorbim cu siguranta despre materiale promotionale utile, pentru ca un bloc notes A6 isi va gasi rapid locul in geanta. Il poti alatura unui pix si vei obtine un set complex pentru care persoanele care primesc obiectul promotional te vor aprecia. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un bloc notes de calitate si un pix pe masura si ar rezolvat problema celui mai bun material promotional.

La Tempera Advertising gasesti toate aceste produse de o calitate superioara la cele mai bune preturi si, in plus avem promotii in fiecare luna, de care poti sa profiti.

Avantaje bloc notes A6

Daca te intrebi ce poti nota intr-un bloc notes A6, avand dimensiunile sale reduse, iti oferim raspunsul mai jos.

Numere de telefon

Intr-un bloc notes A6 poti trece toate numerele de telefon din agenda. Daca te intrebi de ce trebuie sa faci asta atunci cand ai un telefon inteligent la dispozitie, explicatia este simpla: tehnologia poate ceda, in timp ce bloc notesul tau va ramane acolo unde il pui pentru a fi folosit la nevoie. Chiar daca acum exista posibilitatea de a avea o agenda online in care sa iti tii numerele de telefon, este bine sa ai si un material scris, macar cu cele foarte importante, pentru ca niciodata nu poti sti cand aplicatia in care iti salvezi contactele nu mai functioneaza sau dispare pur si simplu de pe internet.

Chiar si atunci cand pastrezi toate aceste informatii in lista din propriul calculator, poti fi convins ca exista varianta ca acesta sa se strice, sau va fi nevoie de formatezi caz in care lista va disparea la pachet cu alte informatii.

Adrese fizice si adrese de mail

Ca si mai sus, poti fi tentat sa crezi ca daca treci in dreptul fiecarui contact din agenda adresa de mail si adresa fizica, le vei avea pentru totdeauna. Este gresit pentru ca uneori atunci cand dispozitivele se strica nu iti lasa timpul necesar pentru a face un backup sau pentru a salva informatiile. Ele se strica pur si simplu ceea ce inseamna ca vei pierde aceste informatii. Cu ajutorul unui bloc notes A6 acest lucru nu se intampla niciodata si esti complet pus la adapost de accidente si intamplari neprevazute.

Idei

Ideile fulger care iti vin vis a vis de diverse proiecte sau sarcini zilnice pe care le ai de indeplinit sunt informatii care trebuie notate repede. Nu trebuie sa scrii un roman, doar idei cu liniute pe care sa le dezvolti ulterior, tot ce trebuie insa este sa te asiguri ca nu le uiti.

Tempera - outwards
To Top