Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Bloc notes A4

Tempera - inwards

DETALII SI PRETURI

 

Un bloc notes A4 se va dovedi cea mai buna solutie in camoaniile publicitare. Produsele personalizate au evoluat considerabil de-a lungul timpului motiv pentru care acum poti gasi pe piata diverse produse cum sunt si bloc notes-urile A4 personalizate si foarte utile. Daca te intrebi de ce ai nevoie de un bloc notes raspunsurile sunt mai jos cat mai detaliat. In plus, iti prezentam si toate avantajele pe care le poti obtine utilizand bloc notesurile in campaniile de promovare.

Care sunt avantajele pe care le obtii de la un bloc notes A4?

Confort

Un block notes A4 este suficient de mare cat sa iti permite sa scrii in el tot ce consideri important. Atunci cand vrei sa faci rezumatul zilei cu ajutorul unui bloc notes poti face asta foarte usor si simplu, fara sa te gandesti ca nu ai suficient spatiu in care sa te desfasori. Fie ca tii un jurnal personal cu toate lucrurile care iti par importante, fie ca tii un jurnal al taskurilor si intalnirilor la care trebuie sa participi, cu ajutorul unui block notes scrie absolut orice.

Daca spatiul din geanta este limitat, un bloc notes A4 este mult mai util decat o agenda pentru ca ocupa mai mult spatiu.

Pagini detasabile

Exista si bloc notes-uri care au paginile detasabile. Acestea se detaseaza usor si nu raman urme ceea ce inseamna ca atunci cand vrei sa dai pagina unui coleg pentru ca acesta sa indeplineasca un task iti va fi cu mult mai usor. Avand in vedere acest aspect cu o agenda trebuie sa recunosti ca iti va fi greu sa scoti pagini din ea si in plus, exista si probabilitatea sa fie necesar sa scoti si pagina corespondenta din partea cealalta ceea ce inseamna ca vei pierde din paginile pentru scris. Daca agenda este datata vei pierde anumite zile.

Placerea scrisului de mana

Cu ajutorul unui bloc notes A4 vei experimenta din nou cum este sa scrii de mana totul. Cele mai multe persoane apreciaza faptul ca pot scrie manual din cand in cand, cu pixul pe hartie, avand in vedere faptul ca totul este tehnologizat in jurul nostru.

Un numar mare de persoane vor vedea sigla ta

Atunci cand alegi sa personalizezi un bloc notes A4 si folosesti cele mai bune materiale pentru el, persoana care il primeste il va utiliza in diverse spatii, cum ar fi la birou, in metrou, in alte mijloace de transport in comun sau chiar in parc. Toti cei care intra in contact cu acest bloc notes vor vedea elementele tale de branding ceea ce este foarte important. Daca alegi un design interesant si materiale de cea mai buna calitate pentru bloc notes vei atrage atentia asupra ta in cel mai pozitiv mod. Este foarte posibil ca o parte din cei care vad bloc notesul sa fie interesati sa afle mai multe despre brandul tau ceea ce este foarte important pentru afacerea pe care o ai.

Tempera - outwards
To Top