Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Bannere outdoor

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Pentru a vedea oferta noastra de bannere outdoor click aici.

Tipar calitate foto | Print mari dimensiuni | Tempera AdvertisingBannerele outdoor sunt o metoda excelenta de publicitate pentru companii, pentru evenimente viitoare sau pentru a transmite mesaje. Mai jos va vom prezenta aspectele pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand faceti designul pentru un banner outdoor si care se pot aplica foarte bine si pentru bannerele expuse in interioare.

Puteti sa comandati bannere personalizate in diverse dimensiuni. Dimensiunea pentru un banner depinde de locatia in care va fi plasat acesta. Va recomandam sa alegeti dimensiunile potrivite pentru distanta de la care urmeaza sa fie vazut bannerul. In cazul in care doriti ca un banner sa poata fi citit de la distante foarte mari atunci alegeti o dimensiune mai mare. De asemenea va trebui sa luati in calcul si unde anume va fi pus acest banner si ce obstacole pot sa apara in fata lui. Vizibilitatea este un factor foarte important in momentul in care luati in calcul dimensiunile pentru banner.

Pentru mai multe informatii accesati paginile avantaje promovare outdoor,  sfaturi bannere si de ce alegem publicitatea outdoor.

Bannere outdoor

Un alt factor la fel de important este si designul general pentru banner. Ar trebui sa luati in calcul utilizarea unei scheme cromatice potrivite si sa nu utilizati foarte multe fonturi sau sa aveti un fundal care sa faca textul greu de citit. In cazul in care nu sunteti siguri de alegerile pe care urmeaza sa le faceti cea mai buna optiune este sa angajati o firma specializata care sa se ocupe de realizarea unei machete care sa se potriveasca cu dorintele dumneavoastra.

Pentru toate tipurile de design exterior, ar trebui sa lasati spatii considerabile pe marginile printului, si sa evitati umplerea completa a spatiului cu text. In acest mod veti creste impactul pe care il pot avea elementele grafice utilizate. Va recomandam sa fiti concisi dar sa va asigurati ca informatiile necesare vor fi incluse.

Limitati-va la unul sau mai multe fonturi pentru banner. Conteaza foarte mult vizibilitatea, chiar mai mult decat stilul, desi daca depuneti putin efort le puteti obtine pe ambele. In cazul in care utilizati doua fonturi va recomandam sa va asigurati ca acestea vor fi complementare. Atunci cand alegeti marimea fonturilor pentru banner luati in calcul si distanta de la care acesta va fi citit. In cazul in care cel care priveste va sta la 30 de metri distanta, literele trebuie sa aiba o inaltime de minim 10 cm si la o dinstanta de 100 de metri caracterele utilizate ar trebui sa fie de cel putin 40 cm. Acestea sunt valori orientative si pot fi modificate in functie de fonturile utilizate si de culori.

Bannerele se tiparesc in general color. Alegerea unei teme corecte va face ca bannerul sa aiba un aspect rafinat. Utilizarea unor culori foarte puternice va atrage atentia asupra bannerului dar daca le utilizati in mod excesiv puteti obtine un efect opus. Atunci cand alegeti culoarea pentru fundal nu alegeti nimic ce ar putea sa faca dificila citirea mesajului. De obicei culorile opuse sunt complementare si pentru a intelege mai bine modul in care culorile contrasteaza puteti sa va uitati pe un disc al culorilor.

Bannerele au si imagini. Atunci cand utilizati imaginile va recomandam sa luati in calcul ce fel de grupuri tinta aveti si sa utilizati imagini cu care acestia sa rezoneze. Daca imprimati pentru exterior atunci alegeti imagini usor de inteles si asigurati-va ca acestea nu sunt inghesuite. In cazul in care imaginile au o calitate nu foarte buna apare riscul ca aceasta sa strice aspectul bannerului.

Este important ca modul in care personalizati bannerul sa fie un proces al carui rezultat sa va multumeasca. Daca aveti nelamuriri sau intrebari nu ezitati sa ne contactati. Suntem tot timpul dispusi sa va ajutam.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top