Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Agende personalizate

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

Pentru mai multe detalii si modele si preturi  click aici

Daca in trecut am discutat despre importanta ritualului de dimineata in care va faceti timp sa va relaxati si sa vedeti toata ziua in ansamblu, cu sarcinile pe care le veti face in fiecare zi, ne am gandit sa va spunem cam cum trebuie sa va tineti agenda.

Prima intrebare care ne vine in minte este strict legata de agenda clasica.

Multa lume nu ia in serios modul in care va arata agenda dar noua ni se pare foarte important pentru ca agenda va va fi alaturi pentru minim o jumatate de an. Este important sa stiti exact ce anume vreti.

Cum suntem in epoca digitala si programele sau intalnirile le organizam pe calculator, pe telefonul mobil sau pe un planner pentru birou cea mai buna solutie este sa utilizam agende nedatate.

Pentru mai multe informatii accesati si paginile despre agenda si cadouri, cadou agenda personalizata, beneficii obiecte personalizate, utilizare block notes, cum arata o agenda, recomandari .

Agenda personalizata la cele mi bune preturi

La agendele datate sunteti foarte limitati de spatiu si riscati sa intrati in ziua urmatoare, iar sambata si duminica sunt in general puse amandoua pe aceeasi pagina, iar paginatia este ciudata.

Mai este si ideea ca puteti termina in functie de cat de mult folositi agenda doar in jumatate de an. Si atunci cand o veti schimba daca este datata va incepe de la jumatate.

Agenda este de fapt un jurnal al antreprenorului, un companion de foarte mare incredere si va trebui sa fie sobra si prietenoasa in acelasi timp, fara briz-brizuri. Este excelenta o agenda de timp moleskin cu desente dictando simple in interior.

Teoretic va trebui sa indeplineasca doua conditii: o conditie de manevrabilitate si alta de organizare in interior.

Activitatea cea mai creativa este intocmirea agendei. Urmatoarea activitate propriu zisa este legata de mailing. Pentru aceasta activitate va puteti rezerva intre 15 minute si pana la 2 ore la inceputul si la sfarsitul zilei. E o sarcina care se va repeta in fiecare zi si pe care va trebui sa o respectati in fiecare zi.

Fiecare dintre noi are mai multe procente in care va fi angrenat si prin urmare indentificarea lor inseamna si neamestecarea sarcinilor care e destul de importana. Fiecare proiect are propriile sarcini.

Fiecare sarcina identificata in agende trebuie sa aiba o durata estimativa in care sa fie indeplinita. Nu e vital sa terminati in acel timp dar timpii respectivi ar trebui sa fie mai mult decat simple marcaje de care sa va agatati in programarea timpului.

Dupa ce trasati pe toate sarcinile un timp estimativ si faceti totalul pentru a vedea cate ore aveti la dispozitie puteti sa va stabiliti si pauzele.

Este bine la la inceputul saptamanii sa faceti o analiza cu ceea ce va trebui sa faceti pe saptamana respectiva. De asemeena, la inceputul fiecarei luni ar trebui sa va rezervati o pagina pe care sa faceti planificarea lunara.

Nu abordati o formula de lucru rigida, flexibilitatea este  calitate cand recunoasteti importanta sarcinilor. In timp veti avea un sistem propriu care functioneaza diferit de tot ceea ce va propunem noi.

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agenda personalizata 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top