Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Agende personalizate 2020

Tempera - inwards

Agende personalizate 2020 MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Agende personalizate 2020 – Intr-o societate in care toti traim pe repede inainte, incercam sa stabilim tot timpul o ierarhizare a taskurilor, deadline-urilor sau activitatilor si toata aceasta planificare devine un factor de stres. Astfel, agendele nu sunt doar simple optiuni ci devin necesitati. Fie ca alegem stickere de diferite culori, agende simple si agende datate sau nedatate, aplicatii pentru telefon si alte programe care se sincronizeaza intre calculator si mobil, toti avem nevoie sa notam lucruri pe care nu vrem sa le uitam.

Agende personalizate 2020 – tipuri de agende

Cea mai importanta intrebare este ce tip de agenda ne ajuta sa fim mai bine organizati si mai eficienti. Raspunsul este diferit pentru fiecare persoana, insa agendele personalizate in format fizic au o parte importanta dintre avantaje.

Agende personalizate 2020 – avantaje agende clasice

Agendele clasice personalizate sunt percepute drept esentiale. Nu doar din punct de vedere emotional, pentru ca placerea de a scrie de mana este foarte mare, ci si pentru perspectivele noi pe care le aduce paginilor goale, viziunea mai clara pentru ca ideile sunt asternute pe foaie, iar din punct de vedere al utilitatii se disting si alte avantaje:

  • Lispesc constrangerile, aceasta agenda fiind utilizata pentru orice notite;
  • Accesibilitate ridicata;
  • Puteti nota in ea orice idee care vi se pare improtanta cum ar fi citatele, gandurile personale, strategiile de business si planurile pe o saptamana;
  • Poti lua notite cu usurinta in timpul meetingurilor.

Agende personalizate 2020 – cum ajuta o agenda clasica in campanii?

O agenda personalizata poate iesi din tiparele clasice. Nu este necesar sa ramaneti printi in ideea de agenda legata in piele sau in imitatie de piele sau din materiale premium. Rolul agendelor poate fi indeplinit cu mare succes si daca sunt de tipul notebook. Este importanta utilizarea agendei si ingeniozitatea de a alege modelul, designul si caracteristicile, astfel incat sa fie indeplinit principalul obiectiv al campaniei si anume promovarea brandului.

Agende personalizate 2020 – produse cu personalitate

Agenda trebuie sa fie potrivita cu personalitatea celui care o utilizeaza. Acesta este un aspect pe care multe persoane il omit si prefera un design cu imagini si texte care vorbesc despre activitatile companiei in detrimentul spatiului util, pe care persoana care primeste agenda sa il poata folosi.

In functie de modul in care sunt alese agendele ele vor fi apreciate sau nu de utilizatori. O agenda in care spatiul util este foarte mic in timp ce imaginile acopera foarte mult, nu va fi utilizata cu placere.

Din acest motiv este recomandat ca elementele de branding sa nu obtureze campul de scriere al utilizatorului. Se pot utiliza elemente de branding mici, dar suficient de vizibile pe lateralele paginilor sau chiar pe partea de jos sau de sus.

Tempera - outwards
To Top