Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Agende Personalizate 2019

Tempera - inwards

MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 

NOUA Colectie de Agende Personalizate 2019 ieftine

Tempera Advertising ofera o gama vasta de agende pentru toate buzunarele si adaptate tuturor preferintelor:

– agende economice pentru cei care nu doresc sa cheltuiasca mult pe achizitionarea unei agende

– agende din piele, ce confera eleganta si stil proprietarului

agende super pentru pretentiosi

– agende lux cu un design special

– agende tip mapa, dedicate celor care in afara de agenda au nevoie si de alte obiecte

– agende organiser, pentru oamenii de afaceri care au multe intalniri si un program zilnic incarcat. Acestea pot fi dedicate doamnelor avand un aspect de gentuta sau dedicate domnilor cu un aspect mai sobru si mai masculin.

– agende de buzunar

– agende pentru telefon

– agende planner

– sau seturi de agende care cuprind o agenda normala, una de buzunar, o agenda planner si un pix

– agende custom, ce pot fi realizate la dorinta clientului in functie de gusturile si nevoile acestuia

ZenPlasteringforBeginners1

Pentru mai multe detalii si modele si preturi  click aici

Agendele noastre pot avea diverse culor in functie de preferintele clinetului.

Citeste si despre avantajele oferite de utilizarea unei agende si importanta acestora in randamentul zilnic..

De obicei, sfarsitul de an este timpul bilanturilor dar si aparitiei noilor proiecte. Este momentul in care schimbarea agendei devine simbolica. Nu pierdeti prilejul de a realiza noi agende personalizate. Cu cheltuieli minime puteti obtine cadouri personalizate pe care sa le daruiti tuturor colaboratorilor. Este o atentie mica, dar care certifica, la sfarsit de an, o colaborare fructuoasa.

Daca nu stiti ce sa alegeti atunci cand doriti agende personalizate puteti citi informatia completa accesand Metode de personalizare.

 

Acei vizati vor fi placut surprinsi, si doar datorita faptului ca cineva inca se mai gandeste la ei. Bineinteles, puteti alege intre mai multe tipuri de astfel de agende: clasice, economice, super, din piele si, pentru cei mai pretentiosi, agendele de lux. Toate acestea le gasiti la Tempera la cele mai competitive preturi de pe piata. Iar daca le veti accesoriza si cu un calendar, pixuri sau brichete, veti obtine un frumos pachet de Craciun. Veti imbina placerea de a darui cu o actiune publicitara cu puternice efecte asupra imaginii firmei dumneavoastra.

Citeste si despre   cum  organizezi agenda personalizata , de ce trebuie sa tinem cont cand dorim agende personalizate si alte  Sfaturi despre agende personalizate, cadouri speciale, agende pentru scriitori si idei de cadouri.

Cateva exemple de agende personalizate din fiecare categorie:
[Not a valid template]

Este bine sa va faceti un ritual de dimineata in ceea ce priveste planificarea zilnica. In acest timp va putetirelaxa si puteti vedea ziua in ansamblu, sarcinile pe care le aveti de facut, si sa planificati modul in care va decurge ziua.

Este important daca agenda pe care o alegeti este datata sau nedatata. Multi nu iau in serios acest aspect, dar este foarte important. Agenda va fi companionul dumneavoastra pentru cel putin o jumatate de an si este foarte important sa stiti ce vreti sa faceti.

Pentru agendele nedatate spatiul este limitat si puteti intra in paginapentru ziua urmatoare iar sambata si duminica ocupa impreuna o singura pagina. De asemenea o agenda se poate termina in jumatate de an si atunci cand incepeti o noua agenda datata aceasta va incepe cu 1 ianuarie.

Agenda este un jurnal al antreprenorului, si ar trebui sa fie sobra dar si prietenoasa in acelasi timp.

In ceea ce priveste dimensiunile agendele trebuie sa indeplineasca doua conditii de baza: manevrabilitatea si organizarea. In functie de preferinte puteti alege dimensiunea agendei.

Cea mai creativa activitate din zi este intocmirea agendei.

Cu totii avem mai multe proiecte in care suntem prinsi iar identificarea lor si stabilirea sarcinilor pe categorii, fara sa le amestecam, este foarte importanta. Notati sarcinile pentru fiecare proiect in parte.

Fiecare sarcina care apare in agenda trebuie sa aiba si o durata estimata de executare. Nu este vital sa terminati in timpul respectiv, acesta fiind mai mult pe post de marcaj pentru a imparti corect ziua.

Niciodata nu veti avea o precizie de 100% deci nu va faceti prea multe probleme daca uneori timpul estimat va fi mult mai mic decat cel real. In timp veti avea o precizie din ce in ce mai mare.

Nu va faceti probleme majore daca nu reusiti sa faceti tot ce v-ati propus pentru o zi. Un procent bun de reusita este de minim 70%, dar pot fi si zile in care apar lucruri neprevazute cand nu veti putea atinge nici macar acest procent.

Este bine ca la inceput de saptamana sa faceti analiza pentru ceea ce urmeaza sa faceti in saptamana respectiva.

De asemenea, la inceputul fiecarei luni, va puteti face planificarea lunara. Nu deveniti rigizi in formula de lucru. Flexibilitatea este o calitate cat timp acordati importanta sarcinilor zilnic.

Carti de vizita personalizate.

 

Agende 2019 | Agende 2019 personalizate | Agende personalizate 2019 | Calendare 2019 | Clendare de birou 2019 personalizate | Calendare de perete personalizate 2019 | Calendare triptice 2019 | Personalizam agende 2019 | Personalizare agende 2019 | Personalizari agende 2019 | Pret agende 2019

Tempera - outwards
To Top