Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Agende 2020

Tempera - inwards

AGENDE 2020 MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 

 
Agende 2020 – In epoca gadgeturilor, nu exista nicio limita pentru ceea ce poate face dispozitivul mobil sau laptopul. Si, desi poate face multe, exista multe lucruri pe care nu le face bine. Si asta ne aduce la subiectul acestui articol – este dispozitivul electronic un instrument bun de planificare? Iata mai multe motive pentru care un planificator pe hartie este mai bun decat dispozitivul electronic.

Agende 2020 – Viteza

Cu siguranta nu te asteptai la un astfel de avantaj. Dar gandieste-te iti poti deschide agenda pana la data de azi mult mai repede decat poti porni un laptop. Sa nu mai vorbim ca trebuie sa il pornesti, sa introduci o parola, sa gasesti aplicatia, sa o lansezi etc. Si inainte de a face toate acestea pe o agenda clasica ai deja programarea scrisa si ai inchis si agenda.  Un planificator de hartie este conceput pentru a face un singur lucru, a stoca informatii. Si isi indeplineste acest scop foarte bine.

Agende 2020 – Cel mai bun instrument pentru job

Poti folosi manerul unei surubelnite pentru a bate un cui, dar de ce ai face-o?  Cand deschizi planificatorul, acesta este proiectat pentru doar pentru un singur scop, pentru a planifica. Vezi totul fie saptamana si facand evaluari mintale despre ceea ce se intampla, ce este important, ce trebuie sa faceti sau planificand evenimentele si sarcinile viitoare. Povestea scurta, planuiesti. Cand pornesti dispozitivul, esti bombardat cu elemente de distragere a atentiei, notificari prin e-mail, alerte Facebook si alte 100 de posibilitati de a te pierde in abisul digital. O miscare gresita si esti pierdut pentru o ora pe care o vei pierde! Daca vrei sa bati un cui, foloseste un ciocan!

Agende 2020 – Vizualizarea sarcinilor

Vazand un plan in intregime iti ofera o idee clara despre modul in care veti obtine rezultatele de la A la B. Cand te uiti la un planificator pe un dispozitiv (si nu conteaza daca este un ecran de iPad de 6,6 x 9,4 inch) nu pari niciodata sa obtii intreaga imagine. Mereu trebuie sa misti dispozitivul, sa il intorci si derulezi pentru a incerca sa obtii cea mai buna imagine. Acest lucru nu se intampla cu un planificator pe hartie.  Deschide-l si ai o viziune completa a saptamanii, completand sarcinile, prioritatile si programul. Un planificator pe hartie bun se va deschide pana la echivalentul unui monitor de 15″ pentru calculator!

Acestea sunt doar o parte dintre avantajele si beneficiile unei agende personalizate. Adaugand aici si toate aspectele care tin de marketing, vei reusi sa obtii o imagine clara si sugestiva a tuturor beneficiilor oferite de agendele personalizate asupra campaniilor de promovare.

Tempera - outwards
To Top