Tempera Advertising | Productie publicitara | Personalizare promotionale

Agende 2020 personalizate

Tempera - inwards

Agende 2020 personalizate MODELE SI PRETURI: AICI! 

DETALII SI PRETURI

 
Agende 2020 personalizate – Desi numarul de aplicatii utilizate pentru planificarea timpului este in continua crestere, agendele printate pe hartie sunt inca la fel de cautate, ceea ce inseamna ca oamenii prefera inca sa scrie cu pixul pe hartie. Chiar daca scopul este sa se renunte aproape complet la hartie, din motive ecologice, insa avantajele oferite de printuri si agende tiparite sunt suficient de mari incat acest lucru sa se amane.

Agende 2020 personalizate – importanta agendelor

Firmele de reciclare promoveaza un mediu mai sanatos. Multe organizatii considera ca reducerea sau eliminarea hartiei reprezinta o prima idee perfecta. Reducerea costurilor de proiectare, tiparire si colectare sau transport de materiale, implica absenta hartiei, insa obiectele promotionale pe hartie au numeroase avantaje.

O aplicatie pare a fi mai prietenoasa in ceea ce priveste comoditatea si costurile. O aplicate utilizata frecvent, va pastra cu siguranta informatiile pentru cat mai mult timp. O agenda insa este cea in care poti scrie ori de cate ori vrei sa te relaxezi, poti face adnotari, poti modifica si poti transforma informatiile si iti permite sa fii cat de creativ vrei.

Agende 2020 personalizate – Nu toata lumea este pregatita sa renunte complet la hartie

Unii organizatori de intalniri considera ca un program tiparit si o agenda sunt cele mai reale moduri de planificare si implementare a intalnirii in sine. In plus, un astfel de produs poate fi oferit tututor participantilor si poate fi folosit inclusiv in timpul liber, poti scrie in ea inclusiv pe margini si poti sa faci prezentari si alte proiecte in functie de ce ti-ai notat, fara sa fie nevoie sa corelezi cu telefonul sau sa deschizi mai multe ferestre in calculator.

Agende 2020 personalizate – la evenimente

Pentru sponsorii evenimentului, un anunt sau un mesaj publicitar amplasat pe o pagina a unei agende este mult mai mare decat un anunt pe o pagina dintr-o aplicatie, in care dimensiunea caracterelor si lungimea ecranului sunt greu de stabilit astfel incat sa fie vazute de toti utilizatorii indiferent de dispozitivele mobile pe care le au.

Sponsorii evenimentului si agentii de publicitate nu pot avea succes fara agende traditionale, deoarece acestea reprezinta o modalitate pe scara larga de a avea marcile asociate conferintei. De asemenea, organizatorii de intalniri folosesc agende promotionale si alte materiale printate pentru a obtine succesul campaniilor lor. Ei s-au obisnuit sa vanda spatiu publicitar in printuri si nu s-au aventurat in domeniul digital care incorporeaza aplicatii.

Acestea sunt motive importante pentru care nu ar trebui sa renunti la agendele printate. Adaugand la toate acestea faptul ca scrisul de mana este foarte relaxant si stimuleaza activitatea cerebrala sau imaginatia, se obtin toate beneficiile oferite de o agenda personalizata. Tinand cont de acest aspect, iti recomandam ca cel putin o data pe an sa oferi cadouri corporate clientilor, angajatilor si partenerilor sub forma de agende personalizate.

Tempera - outwards
To Top